< Agenda overzicht

V-ICT-OR Cyber & Information Security (CIS)

  • Categorie: Extern event
  • Organisator: V-ICT-OR
  • Locatie: Brouwgebouw Lamot (Van Beethovenstraat 810, 2800 Mechelen ANTWERPEN)

Zet je schrap voor de 8ste editie CIS - cyber and information security - dag georganiseerd voor de community van Vlaamse lokale besturen! Deze jaarlijkse V-ICT-OR kennisdag biedt een uniek platform voor het uitwisselen van kennis en ervaringen over de nieuwste trends en uitdagingen op het gebied van privacy, cyberbeveiliging en informatiemanagement.

🗲 Versterk je cyberweerbaarhied.

🗲 Bescherm jouw organisatie en burgergegevens beter dan ooit tevoren.

WELKOM op deze goedgevulde dag - donderdag 3 oktober 2024 te Lamot Mechelen - bestaande uit plenaire sessies + lunch + beursvloer + breakout tracks en netwerk receptie.

Want privacy en cybersecurity zijn essentieel voor lokale besturen
 om gevoelige informatie te beschermen, cyberaanvallen te voorkomen, de continuïteit van dienstverlening te waarborgen, te voldoen aan wettelijke vereisten en bewustzijn te bevorderen.


Door te investeren in cybersecurity kunnen lokale besturen een veilige digitale omgeving creëren (intern) voor de eigen organisatie alsook (extern) voor hun burgers.

-/-

Deze dag in Mechelen biedt de mogelijkheid tot directe persoonlijke interactie en samenwerking met de experts en deelnemers. In deze setting kun je gemakkelijk vragen stellen, discussies voeren en ideeën uitwisselen met je collega's uit de lokale besturen.


Deze experts hebben nu reeds toegezegd:

* Miguel De Bruycker - Managing Director General - Centrum voor Cybersecurity België.
* Inti De Ceukelaire - ethical hacker & cybercrime onderzoeker
* ...

VLOTTE BEREIKBAARHEID. Met het openbaar vervoer > te voet (10 minuten wandelen) of met bus lijn 1 vanuit het station (Koning Albertplein). Met de auto > Q-Park Lamot bevind zich direct naast het congrescentrum Lamot.

Data

De event zal doorgaan op de volgende tijdstippen: