IT1: uw one-stop-ICT-solution partner

IT1 werd opgericht in 1995 en is gevestigd in Baasrode (Dendermonde) en Gentbrugge (Gent). Vandaag behoort IT1 tot de koplopers binnen de Oost-Vlaamse ICT-markt.

IT1 werd opgericht in 1995 en is gevestigd in Dendermonde en Gentbrugge (Gent). Vandaag behoort IT1 tot de koplopers binnen de Oost-Vlaamse ICT-markt.

IT1 is vandaag actief in vier domeinen: ‘infrastructuur’, ‘education’, ‘webdevelopment’ en ‘interactieve presentatiesystemen’. Het team van meer dan 25 IT-professionals is opgeleid en gecertificeerd in een brede waaier van producten en oplossingen en bedient een vijfhonderdtal actieve klanten, zowel kmo’s en grote bedrijven als overheden en scholen. IT1 beschikt over tal van spraakmakende referentieklanten zowel in de privé- als de publieke sector, dankzij meerjarige raamcontracten en onderhoudsovereenkomsten.

Lees hier het volledige artikel

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies