Bureautica-opleidingen i.s.m. V-ICT-OR

Naast de ruime waaier aan MS-Office opleidingen zijn er ook enkele specifieke opleidingen omtrent veilig omgaan met internet en timemanagement gepland.

IT1 is reeds jaren een van de vaste opleidingspartners van CEVORA (opleidingsorgaan PC200) en dit voor bureautica- en technische opleidingen. Ook de Vlaamse ICT Organisatie (V-ICT-OR), dé ledenorganisatie voor eenieder die binnen de lokale overheid betrokken is bij ICT en informatiemanagement, organiseert vanaf juli 2016 i.s.m. IT1 bureautica-opleidingen. Naast de ruime waaier aan MS-Office opleidingen zijn er ook enkele specifieke opleidingen omtrent veilig omgaan met internet en timemanagement gepland.

 

V-ICT-OR en IT1 slaan handen in elkaar voor bureautica-opleidingen

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies