IT1 blaast 21 kaarsjes uit

IT1 bestaat 21 jaar en vierde dit samen met klanten, partners en medewerkers. De 255 gasten werden getrakteerd op interessante sprekerssessies van o.a. cyber expert Nico Cool en Vicepremier Alexander De Croo.

IT1 bestaat 21 jaar en vierde dit samen met klanten, partners en medewerkers.  De 255 genodigden werden getrakteerd op interessante sprekerssessies van o.a. cyber expert Nico Cool en Vicepremier Alexander De Croo, gevolgd door een uitgebreide receptie, een verfijnd diner en after party.  Als gelegenheidsadres koos IT1 het Kasteel van Lebbeke dat met de prachtige tuin en ruime feestzaal de ideale locatie bleek. 

IT1 werd in 1995 opgericht door Mario Van de Voorde onder de naam ECO-PC en richtte zich enkel tot consumentenmarkt.  In 2001 werd besloten van doelpubliek te wijzigen en zich enkel nog te richten naar B2B, waardoor er eveneens een herlocalisatie plaatsvond naar de industriezone Hoogveld te Dendermonde.  Kwaliteit, service én samenwerken bleven steeds de stokpaardjes van de zaakvoerder en dus sloot men aan bij Qcom (Quality Computer Group), een belangrijke aankoop- en marketinggroepering binnen de ICT sector.  Amper 4 jaar later werd de eerste steen gelegd van een nieuw gebouw in de industriezone “Steenkaai” te Baasrode-Dendermonde en werd ECO-PC omgedoopt tot IT1: één aanspreekpunt voor alle aspecten binnen ICT.  Tot op heden is IT1 nog steeds gehuisvest op deze locatie.  In 2010 kwam er ook een vestiging in Gentbrugge.  Met deze 2 strategische locaties weet IT1 haar sterke positie in het Oost-Vlaamse ICT landschap te behouden.

2016 werd dan ook hét feestjaar voor IT1 en IT1 wist voor deze gelegenheid enkele grote namen te strikken voor de sprekerssessies.  Vice premier Alexander De Croo had het in zijn speech over de economische kansen van de digitale revolutie.  Cyber expert en adviseur van het Europees parlement Nico Cool toonde de gasten hoe makkelijk men kan worden misleid op het internet en welke gevaren hier in schuilen.  Dendermondse Schepen van ICT & Financiën Dirk Abbeloos was dan weer vol lof over de samenwerking tussen de stad Dendermonde en IT1.  Tot slot blikte zaakvoerder Mario Van de Voorde terug op 21 jaar IT1 en bedankte partners, klanten én medewerkers.

Nadien werden de gasten getrakteerd op een uitgebreide receptie in de prachtige kasteeltuin.  Later die avond konden de genodigden aanschuiven voor het stijlvol diner en om middernacht werd de after party ingezet tot in de vroege uurtjes.

IT1 biedt services & solutions voor ICT infrastructuur, opleidingen, digitale marketing, audiovisuele oplossingen en zoveel meer naar KMO’s & Overheidsbedrijven, telkens op maat van de klant en met het oog op de toekomst. 

 

Lees ook:

Made in Oost-Vlaanderen: "IT1 viert 21ste verjaardag met groots event"

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies