IT1 heeft raamovereenkomst met VERA op zak

Informaticaleverancier IT1 heeft van VERA, het Vlaams-Brabants steunpunt e-government, een raamovereenkomst toegewezen gekregen.

Informaticaleverancier IT1, met vestigingen in Dendermonde en Gentbrugge, heeft van VERA, het Vlaams-Brabants steunpunt e-government, een raamovereenkomst toegewezen gekregen. IT1 zal het presentatiemateriaal leveren en installeren, alsook de nazorg ter harte nemen.

“We hebben het vierjarige contract verzilverd dankzij onze competitieve prijzen, relevante kennis van zaken, kwalitatief productaanbod, uitgebreide referentielijst en een strikt georganiseerde dienst-na-verkoop”, zegt Mario Van de Voorde, zaakvoerder van IT1.

In de raamovereenkomst is onder meer volgende apparatuur opgenomen: (interactieve) projectoren, presentatiedisplays, (grote) touchscreens, digitale schoolborden, audioapparatuur en nodige accessoires om tot een werkend geheel te komen.

VERA

VERA is het Vlaams-Brabants steunpunt e-government. Het steunpunt werd in 2000 opgericht als autonoom provinciebedrijf om gemeenten, OCMW’s, politie- en hulpverleningszones en intercommunales te begeleiden bij de invoering van e-government. Zij stimuleren de samenwerking tussen de lokale besturen onderling, maken op die manier schaalvoordelen en kennisdeling mogelijk en bieden onafhankelijk advies. “Alle lokale besturen van Vlaams-Brabant kunnen gratis advies op maat krijgen via één van onze productspecialisten”, zegt Mario Van de Voorde, zaakvoerder van IT1.

IT1 heeft reeds meer dan 22 jaar ervaring in ICT-infrastructuur, opleidingen, digitale marketing en audiovisuele oplossingen. Het bedrijf met hoofdzetel in Dendermonde maakt deel uit van Qcom, de Quality Computer Group, en biedt met meer dan 30 medewerkers diensten aan kmo’s, overheidsinstanties en onderwijsinstellingen. Naast de vestigingen in Dendermonde en Gentbrugge breidde IT1 vorig jaar haar werkingsgebied ook uit naar de provincie Vlaams-Brabant.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies