Certificaties & partners

Met IT1 als “HP Preferred Platinum Partner” weet de klant dat hij te maken heeft met een HP partner die voldoet aan de strengste eisen en hoogste accreditatie van het HP Partner programma. Als HP Preferred Platinum Partner staat IT1 immers garant voor een ongeëvenaarde combinatie van expertise, bereikbaarheid en oplossingen op maat. Bovendien beschikt IT1 over de exclusieve “HP Service One Partner”-accreditatie, wat inhoudt dat zij het aanspreekpunt vormt voor alle herstellingen van HP zowel binnen als buiten de waarborgperiode.

De “Microsoft Advanced Competencies” kwaliteitslabels garanderen de klant dat IT1 de specifieke kennis en middelen in huis heeft die ondernemers of (middel-)grote organisaties en overheidsbedrijven nodig hebben bij het nemen van beslissingen met betrekking tot software-automatisatie. Het creëren, uitdenken en uitvoeren van specifieke oplossingen gebeurt op basis van oplossingen gestoeld op beproefde Microsoft-technologieën.

IT1 behaalde het hoogste niveau binnen het certificatietraject van VMware, de marktleider en voortrekker in virtualisatietechnologie, en mag zich aldus “VMware Enterprise Solution Provider” noemen. Hierdoor wordt tegemoet gekomen aan de explosief stijgende vraag naar centrale opslag en consolidatie van de IT-infrastructuur waarbij een lagere TCO en een verhoogde dynamiek en flexibiliteit hand in hand gaan.

Om deze explosief stijgende vraag naar virtualisatietechnologie tegemoet te blijven komen, is IT1 sinds 2012 ook "Veeam Silver ProPartner". Veeam Software is een vooraanstaand VMWare Technology Alliance Partner die innovatieve software voor het beheer van VMware vSphere ontwikkelt.

Op gebied van presentatie-, applicatie- en desktopvirtualisatie is IT1 eveneens bedreven in het Citrix productgamma met het “Citrix Silver Partner” certificaat tot resultaat.

Voor IT1 is kwaliteit belangrijk. Hieronder enkele van onze certificaties & partners.

Barco Connect! Partner

Met trots kunnen we meedelen dat IT1 vanaf 2018 een “Barco Connect! Partner” is!

Wat wil dit zeggen voor jullie als klant? Als partner kunnen we steeds de beste prijzen toekennen; zorgen voor een correcte en snelle levering en zelfs demo materiaal voorzien!

Voor al jouw vragen met betrekking tot Barco of draadloze presentatiemogelijkheden kan je terecht op: sales@it1.be of 052/20.20.60

Meer info
Barco Connect! Partner - Barco Connect! Partner

Microsoft Gold Certified Partner

IT1’s “Microsoft Gold Partner” certificatie vertegenwoordigt het hoogste kennis- en ervaringsniveau beschikbaar binnen het Microsoft partner programma. Hierdoor genieten IT1 en diens klanten van de hoogste ondersteuningsgraad voor het gehele producten- en oplossingenportfolio zoals aangeboden door Microsoft en is ze als geen ander geïnformeerd en getraind in de meest actuele en uiteenlopende software oplossingen.

Meer info
Microsoft Gold Certified Partner - Leveren en installeren van hoge kwaliteits ICT-oplossingen en diensten op maat van bedrijven en organisaties en ervoor zorgen dat deze op basis hiervan hun positie in de markt kunnen verstevigen.

HP Platinum Partner

In IT1 als HP Platinum Partner vindt de klant een HP partner terug die voldoet aan de strengste eisen en hoogste status binnen het HP Partner programma. Als HP Platinum Partner staat IT1 immers garant voor een ongeëvenaarde combinatie van expertise, ondersteuning en oplossingen op maat.

Meer info
HP Platinum Partner - Leveren en installeren van hoge kwaliteits ICT-oplossingen en diensten op maat van bedrijven en organisaties en ervoor zorgen dat deze op basis hiervan hun positie in de markt kunnen verstevigen.

HPE Gold Partner

In IT1 als HPE Gold Partner vindt de klant een HPE partner terug die voldoet aan de strengste eisen en hoogste status binnen het HPE Partner programma. Als HPE Gold Partner staat IT1 immers garant voor een ongeëvenaarde combinatie van expertise, ondersteuning en oplossingen op maat. Bovendien beschikt IT1 over de exclusieve “HPE Service One Partner”-accreditatie, wat inhoudt dat zij het aanspreekpunt vormt voor alle herstellingen van HPE zowel binnen als buiten de waarborgperiode.

Meer info
HPE Gold Partner - Leveren en installeren van hoge kwaliteits ICT-oplossingen en diensten op maat van bedrijven en organisaties en ervoor zorgen dat deze op basis hiervan hun positie in de markt kunnen verstevigen.

Veeam Software Partner

IT1 is sinds 2012 ook erkend Veeam Silver ProPartner. Veeam Software, een vooraanstaand VMware Technology Alliance Partner en lid van het VMware Ready Management-programma, ontwikkelt innovatieve software voor het beheer van VMware. Meer informatie is te vinden op www.veeam.nl

Meer info
Veeam Software Partner - Veeam

VMWare Enterprise Solution Provider

Als VMWare Enterprise Solution Provider zal IT1 steeds de beste oplossingen aanbieden door telkens opnieuw rekening te houden met uw behoeften, gaande van desktop, server en datacenter, steeds met de unieke Vmware Virtualisatie producten en oplossingen. IT1 heeft een ruime ervaring met VMware vSphere als onderdeel van een totale virtualisatie oplossing. Daarnaast heeft IT1 eveneens de Academic Specialisation verworven, die duidt op de nodige expertise in deze omgeving evenals het leveren van deze licenties tegen daartoe aantrekkelijke en exclusief voorbehouden prijscondities.

VMWare Enterprise Solution Provider - VMWare

Isabel Business Partner

IT1 als Isabel Business Partner biedt studie, advies, implementatie, projectopvolging, opleiding en begeleiding. Daarbij verzorgen hun specialisten zowel de technische als zakelijke kant. U kiest de diensten die u nodig hebt "à la carte". IT1 heeft de nodige expertise in huis voor de automatisch koppeling te maken vanuit DBFACT met ISABEL6.

Isabel Business Partner - Isabel

Citrix Partner Silver Solution Advisor

Als Citrix Partner Silver Solution Advisor, beschikt IT1 over de nodige technische en commerciële expertise voor het aanbieden van oplossingen die u in staat stellen om Applicaties, Desktops en Servers te virtualiseren. IT1 is gespecialiseerd in Citrix Xenapp Applicatievirtualisatie en beschikt over een uitgebreide lijst van succesvolle implementaties.

Citrix Partner Silver Solution Advisor - Citrix

Isabel Installation Partner

IT1 is professionele Isabel Installation Partner en helpt u Isabel 6 snel en optimaal in te zetten, zowel bij een upgrade als bij een nieuwe installatie.

Isabel Installation Partner - Isabel

Microsoft Surface Authorized Device Reseller

Microsoft ADR duidt aan dat IT1 een innovatieve partner is, die Microsoft Surface toestellen en accessoires verkoopt naar de zakelijke markt toe.

Microsoft Surface Authorized Device Reseller - Microsoft Surface

Awingu

Awingu heeft een oplossing hiervoor: een centrale werkplek die een concrete oplossing biedt voor opkomende trends als BYOD (Bring your own device) en mobiliteit. Awingu is een webgebaseerd  platform waarop gebruikers gemakkelijk toegang krijgen tot al hun bestanden en applicaties , en probleemloos kunnen delen en samenwerken. Bovendien kun je een verbinding maken vanop om het even welk toestel en besturingssysteem met de browser, en dit van overal ter wereld. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding! Ook oude software (denk aan AS/400, boekhoudpaketten, enz) en systemen zoals SAP of op maat geschreven applicaties kunnen zo eenvoudigweg naar de meest diverse toestellen worden gebracht.

Awingu - Leveren en installeren van hoge kwaliteits ICT-oplossingen en diensten op maat van bedrijven en organisaties en ervoor zorgen dat deze op basis hiervan hun positie in de markt kunnen verstevigen.

Fortinet

IT1 weet dat beveiliging van de netwerken bij haar klanten belangrijk is. Daardoor beschikt IT1 over verschillende Network Security Expert Engineers die world-class beveiligingsoplossingen van Fortinet bij haar klanten installeert en configureert.

Fortinet - Fortinet

Igel

IT1 zoekt de meest geschikte Thin en Zero Client oplossing voor haar klant. Dankzij haar gecertificeerde medewerkers worden deze ook geïnstalleerd en beheerd op het netwerk van de klant en dit  volgens de regels van de kunst.

Igel - Igel
Verklaring over cookies