V-ICT-OR Manage IT (13/11/2014)

Congres Manage IT - Hoe veilig is uw informatie?

Voor de vijfde maal op rij organiseert V-ICT-OR het congres Manage IT. Opnieuw hebben we gekozen voor de stijlvolle locatie Het Godshuis in Sint-Laureins bij Eeklo.

DOELGROEP
Manage IT is gericht op het management. Naast uiteraard onze leden en de Vlaamse overheid richt Manage IT zich vooral op ICT-managers, secretarissen, ontvangers, schepenen, burgemeesters en overige bestuurders. Dat is ook logisch, zowel de informatiemanager, gemeentesecretaris als de bestuurder is – naast de “klassieke IT’er” - (mee) verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van zijn organisatie. Steeds meer partners (ketens) zijn er bovendien nodig om de juiste dienstverlening volgens de vastgestelde kwaliteitsnormen te realiseren. (deelnemen als partner)

THEMA
Naast datastandaardisatie vanuit het project OSLO zet V-ICT-OR nu ook in op informatieveiligheid. En niet zomaar, want lokale besturen hebben nog een hele weg af te leggen binnen het domein van de informatieveiligheid. De besturen, de managers en hun veiligheidsconsulenten willen wij maximaal ondersteunen. In deze digitale tijden zijn een goed beleid rond privacy, machtigingen en informatieveiligheid basisvereisten van een behoorlijk bestuur. De heer Willem De Beuckelaere, voorzitter van de Privacycommissie en Vlaamse Toezichtcommissie, en de heer Luc Beirens, Director Cyber security services bij Deloitte, verzorgen beide keynotes

WAT MAG JE VERWACHTEN?
Met meer dan 250 bezoekers tijdens de vorige edities, inspirerende plenaire sprekers, twaalf parallelsessies en dankzij een 25-tal bedrijfsstanden profileert Manage IT zich tot een van de meest toonaangevende evenementen voor de publieke sector. Kortom the place to be om bedrijven, bestuurders en decision makers te ontmoeten.
De voormiddag bestaat uit een plenair programma en de namiddag uit parallelle sessies. Naast het inhoudelijke programma zijn er vele netwerkmomenten opgenomen. De ontvangst, de koffiepauzes, lunchtijd, de receptie en het afsluitend diner zijn ideale ogenblikken om ideeën uit te wisselen. Ook onze verschillende partners staan klaar om uw vragen te beantwoorden op de beursvloer. 
Zoals elk jaar brengen we bovendien opnieuw een themaboekje uit waar zowel visies vanuit Nederland als vanuit Vlaanderen weerspiegeld worden. Voor de aanwezige leden van V-ICT-OR ligt dit boekje klaar! Gratis... 

Meer info

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies