Hoe organiseer ik mijn digitale werkplek (08/09/2016)

Doelstelling

Wat is timemanagement, welke prioriteit geef je aan welke taak? Elektronische tools zoals Outlook en One-Note zijn een ideaal hulpmiddel tot de efficiëntere organisatie van uw digitale werkplek.

Inhoud

Deel 1

 • Principes van persoonlijke werkorganisatie
 • Multitasking?
 • Feiten
 • Productiviteit
 • Wat kan je er aan doen?

Deel 2

 • Wat met outlook?
 • Wat met OneNote?
 • Praktische tips
 • We doen het!

Doelgroep

Alle personen die slimmer en efficiënter hun beschikbare tijd willen besteden.

Vereiste voorkennis

Basiskennis Office

Duurtijd

Deze opleiding duurt 1 dag.

 

Inschrijvings- en betalingsvoorwaarden:

 1. Alle vermelde prijzen zijn excl. 21 % BTW. 
 2. In het inschrijvingsgeld zijn doorlopend warme (koffie/thee) en koude dranken (water/frisdrank) inbegrepen.  Voor dagopleidingen is een broodje naar keuze voorzien als lunch.
 3. Indien u een IT1 Service Plan heeft, kunt u de opleiding (volledig of gedeeltelijk) betalen via education credits (contacteer uw IT1 accountmanager voor meer informatie).
 4. De factuur voor uw deelname zal na de opleiding verstuurd worden volgens de gebruikelijke betalingsvoorwaarden en naar de gegevens die u vermeldde in het online inschrijvingsformulier. IT1 heeft evenwel steeds het recht een vooruitbetaling te vragen en/of over te gaan tot persoonlijke facturatie bij ongeldig inkoopordernummer.
 5. IT1 kan niet verantwoordelijk gesteld worden indien uw spam filter onze (bevestigings)mail tegenhoudt.  Zorg ervoor dat uw spam filter mails van @IT1.be toelaat.

 

Annulaties & vervangingen:

U kan uw inschrijving tot 10 werkdagen voor de start van de opleiding kosteloos annuleren.  Annulaties ontvangen tussen 10 en 5 werkdagen voor de opleiding zullen gefactureerd worden aan 50% van de inschrijvingsprijs. Annulaties minder dan 5 werkdagen voor de opleiding worden aan 100% aangerekend.

 

U kan zich tot 2 werkdagen voor de aanvang van de opleiding kosteloos laten vervangen door een collega om de opleiding in uw plaats te laten volgen.

Indien u door onvoorziene omstandigheden de opleiding niet kan bijwonen, kan u uw inschrijving verschuiven naar de eerstvolgende opleidingsdatum (max. 1 keer).

Bij annulaties of uitstel om welke reden dan ook, zal de korting op deze opleiding niet meer van toepassing zijn.

Annulaties en vervangingen moeten steeds schriftelijk (via e-mail) gebeuren t.a.v. de dienst education: M.Schelfaut@IT1.be.

 

Deelnameprijs voor deze opleiding: € 225 (excl. BTW)

- 50 % korting op 2de inschrijving van hetzelfde bedrijf/organisatie

Deze opleiding kan ook betaald worden met education credits uit het IT1 Service Plan.

 

Schrijf u meteen in voor deze opleiding!

Kies uw opleidingsdatum *
 
 
 
 
 
Reeds IT1 klant *
 
 
BTW plichtig *
 
 
* zijn verplicht in te vullen velden.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies