Excel: werken met dashboards (09/10/2017)

Gent
Cevora

Opleiding Dendermonde Excel: basis

Dashboards in Excel worden meer en meer gebruikt om relevante informatie die verspreid is over verschillende bronnen te verzamelen, te bewerken en geïntegreerd en overzichtelijk te presenteren. Als gegevens uit één of meer bronnen wijzigen, worden deze wijzigingen automatisch verwerkt in het dashboard. Een dashboard biedt een schat aan informatie die op verschillende niveaus in het bedrijf kan gebruikt worden. De deelnemer leert hoe hij zo'n dashboard kan opbouwen, gebruik makend van gevorderde formules, grafieken, formulieren en besturingselementen in Excel.

De opleiding Excel: werken met dashboards wordt georganiseerd door IT1 in opdracht van Cevora.

Meer info & inschrijven

Inschrijven kan via de Cevora website: Meer info

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies