Werken met virtuele servers met behulp van VMWare (25/11/2019)

Dendermonde
Cevora

Opleiding Dendermonde Werken met virtuele servers met behulp van VMware

Met virtualisatie wordt bedoeld dat meerdere besturingssystemen tegelijkertijd op één computer kunnen draaien. VMware is een oplossing (voornamelijk) voor servervirtualisatie en is marktleider in zijn gebied. Op het einde van de opleiding is de cursist in staat om enerzijds VMware te installeren en te configureren en anderzijds om zelf een volledig werkende VMware omgeving te ondersteunen. Deze opleiding is een basiscursus voor mensen die nog geen ervaring hebben met VMware.

De opleiding Werken met virtuele servers met VMWare wordt georganiseerd door IT1 in opdracht van Cevora.

Meer info & inschrijven

terug naar het overzicht

Gerelateerde opleidingen

Verklaring over cookies