Azure gevorderd (11/12/2019)

Dendermonde
Cevora

Waarom deze opleiding?

U heeft uw eerste stappen gezet in Azure infrastructuur, en bent op zoek naar meer geavanceerde eigenschappen van dit public cloud platform? Dan is deze training perfect voor U. Krijg inzicht in Azure Platform Services, Azure Identity, Azure Security oplossingen en hoe Azure kan helpen in het uitwerken van end-to-end management en business continuity oplossingen.

Doelgroep

Technische personen met affiniteit voor systemen, public cloud en systeembeheer; IT-beheerders die een integratie moeten opzetten met Azure public cloud; IT managers die een public cloud architectuur moeten begrijpen vooraleer het in hun eigen onderneming te implementeren.

Vereiste voorkennis

Een eerste technische ervaring met Azure is gewenst, gezien we in deze opleiding verderbouwen op de basisprincipes van het platform. De 1-daagse Azure introductie (927N) gevolgd hebben is zeker een aanrader.

Programma

 

  • Inrichten van complexere / hybrid netwerk architectuur
  • Geavanceerde Azure storage oplossingen gebruiken en implementeren
  • Azure Platform Services (App Services, Big Data, High Performance Computing, IOT,...)
  • Azure Identity integratie met on-premises Active Directory, integratie met Office 365, integratie met andere public cloud SaaS apps
  • Azure Security Center
  • Azure end-to-end management via OMS Log Analytics
  • Azure business continuity oplossingen via Azure Backup en Azure Site Recovery

 

Aantal dagen

3,00

 

Inschrijven

https://www.cevora.be/werknemers/infofiche=1604N

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies