Troeven

IT1 staat voor kwaliteit
Kwaliteit is hét leidmotief voor IT1; en dit zowel wat betreft de gevoerde producten en oplossingen, als haar service en dienst na verkoop.

IT1 staat voor de beste marktprijzen
In de hedendaagse, prijsgedreven informaticamarkt, moet een product competitief geprijsd zijn. Producten concurrentieel met de directe verkoop gepositioneerd, maar dan wel mét service, dat is IT1's streven. Om dit te realiseren, koopt IT1 samen met de overige Qcom-leden aan in binnen- en buitenland. Deze samenwerking garandeert IT1's klanten bovendien producten en promoties, exclusief voor Qcom en diens klanten.

IT1 staat voor onafhankelijk en objectief multivendor advies
Om de klant correct te begeleiden, is IT1 nooit aan één enkele leverancier gebonden. Bovendien zijn het de eigen technici die de verkochte producten installeren. Zodoende is er binnen IT1 een continue interne kwaliteitscontrole van de gevoerde producten.

IT1 staat voor lage onderhoudskosten
Kostbeheersing is van cruciaal belang voor elke onderneming. Daarom biedt IT1 zijn klanten een dienstverleningsplan op maat, objectief gedimensioneerd op basis van de aanwezige én toekomstige informatica-infrastructuur.

IT1 staat voor uitstekende technische kennis en dienstverlening
Informatica werkt pas als die correct geïnstalleerd en professioneel onderhouden wordt. Daarom legt IT1 in de eerste plaats de focus op de technische kennis die vereist is om het uitgebreide gamma aan hoogtechnologische producten terdege te installeren en onderhouden.

IT1 staat voor one-stop-shopping
Geen getouwtrek tussen verschillende leveranciers, want dankzij ons uitgebreid aanbod aan diensten en producten kunt u bij IT1 terecht voor al uw ICT-gerelateerde behoeften.

IT1 staat voor een gepersonaliseerde aanpak
Een persoonlijke benadering van haar klanten wordt door IT1 als een blijvende meerwaarde gezien. De kennis van de informaticasituatie bij de klant is immers een basisvereiste om degelijke prestaties te kunnen leveren, ook na de initiële aankoop.

IT1 staat voor de modernste technologieën, zonder aan waaghalzerij te doen
Nieuwe technologische ontwikkelingen worden dankzij het innovatiebeleid van IT1 op de voet gevolgd, getest en pas na aftoetsing aan haar strenge kwaliteitseisen op de markt gebracht.

Verklaring over cookies