IT1 haalt monsterscore op hp enterprise audit!

Dendermonde 28 oktober 2020

IT1 mag al vele jaren voor HP Enterprise (HPE) de fabrieksgarantie afhandelen van servers, switches en opslagsystemen. In ruil stelt HPE wel een heel aantal eisen mbt min. omzet, certificatie technische medewerkers en het volgen van geijkte procedures. Op geregelde tijdstippen wordt dit dan ook geverifieerd door middel van een externe audit. Midden oktober kreeg de IT dienstverlener uit Dendermonde zo een audit.

Monsterscore

De externe audit die IT1 kreeg werd met glans doorstaan. Met een score van maar liefst 4,95 op 5 behaalden ze één van de hoogste scores ooit en die eveneens gebenchmarkt worden aan de overige HPE service partners.
Volgens Kristof Van Lysebetten, Technical Manager bij IT1, is deze score te danken aan enerzijds de inzet van het technisch team om elke garantie zo professioneel en snel mogelijk af te ronden. Maar anderzijds ook aan het eigen documentatieplatform en geoliede procedures waar het bedrijf al jaren heeft in geïnvesteerd.

Positieve observaties

Uit de audit kwamen, naast de monsterscore, ook enkele belangrijke positieve observaties naar boven. Gaande van perfecte documentatie en kennisdatabanken tot sterke communicatie tussen service, sales en service delivery teams om de klant zo de best mogelijke ervaring te kunnen bieden.

Meer weten?

Dit is één van de vele straffe zaken die het IT bedrijf, dat dit jaar haar 25-jarig bestaan viert en vestigingen heeft in Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant, wist te realiseren. Eerder dit jaar volgde nog een overname van een bedrijf ter uitbreiding van haar webdevelopment divisie en een nagenoeg perfecte score voor een Q-for audit van haar opleidingsafdeling.
Daarnaast staat IT1 uiteraard ook bekend voor het aanbieden van verschillende hard- en softwareoplossingen die de productiviteit en efficiëntie van bedrijven en overheidsorganisaties verhogen, een all-in (zorgenvrij) technische dienstverlening, ontwikkeling van websites en zoveel meer en dit steeds met haar visie van “Future Proof & People Centric” in het achterhoofd.

Voor een verdere toelichting van de opmerkelijke prestaties van onze technische dienst of de diverse andere IT1-diensten kunt u altijd telefonisch terecht bij IT1 en diens medewerkers via 052 20 20 60 of per e-mail gericht aan sales@it1.be

Download dit persbericht