IT1 krijgt een 1-jarige raamovereenkomst toegewezen van District09 (Groep Gent) en versterkt hiermee haar positie als vertrouwde leverancier voor overheidsbedrijven in Oost-Vlaanderen.

Dendermonde, 22 juni 2021

IT1 met vestigingen in de provincies Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant kreeg in maart 2021 van District09, de aankoopcentrale voor entiteiten van de Groep Gent een raamovereenkomst voor randapparatuur toegewezen. IT1 won het contract dankzij haar competitieve prijzen, hoogstaand serviceniveau, oog voor duurzaam ondernemen én een uitgebreid productaanbod.

District09 treedt voor deze raamovereenkomst op als aankoopcentrale voor de verschillende entiteiten van de Groep Gent. De overeenkomst is ondermeer opengesteld voor de Stad Gent en haar intern verzelfstandigde agentschappen, OCMW Gent, Brandweer Zone Centrum en Lokale Politie Gent.

Bestellen via de raamovereenkomst zorgt voor de aanbestedende overheden voor een besparing omdat er niet steeds een gunningsprocedure moet worden georganiseerd voor elke nieuwe aankoop en advies mbt de levering van randapparatuur zoals specifieke notebooks, labelprinters, vergader accommodatie en verschillende andere ICT-accessoires evenals de daaraan gekoppelde dienstverlening. "District09 kan advies op maat krijgen via één van onze productspecialisten evenals geniet het van één aanspreekpunt en gepersonaliseerde leveringsservice", zegt Mario Van de Voorde, CEO & Founder van IT1.

Over IT1

IT1 staat voor meer dan 25 jaar aan kwalitatieve service & solutions in ICT infrastructuur, opleidingen, digitale marketing, audiovisuele oplossingen en zoveel meer. Het bedrijf maakt deel uit van de Quality Computer Group (Qcom), een groepering van vooruitstrevende en gereputeerde bedrijven binnen de computerbranche. Kwaliteit en service staan hier voorop.

De sterke groei van IT1 is te danken aan de perfecte symbiose tussen bedrijfsstrategie en human capital. Een team van meer dan 30 competente en gemotiveerde medewerkers staan dagelijks klaar om de klanten een tailor made solution aan te bieden. IT1 biedt aan haar klanten: KMO’s en overheidsinstanties oplossingen aan die future-proof en people centric zijn.

Perscontact: Mario Van de Voorde – (052)20 20 60management@IT1.be

Download dit persbericht