IT1 wordt opleidingspartner voor de voedingsnijverheid

Vanaf 1 september 2020 organiseert IT1 in opdracht van Alimento ICT Opleidingen. Deze laatste is het opleidingsorgaan voor werknemers uit de voedingsnijverheid (PC118 & 220). De groep staat ten dienste van meer dan 2.200 voedingsbedrijven die samen 91.000 mensen tewerkstellen.

Partnership

Met fysieke opleidingslocaties in de provincies Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Antwerpen heeft IT1 een perfecte regionale spreiding over Vlaanderen. Neem daarbij nog de jarenlange ervaring (oa voor PC200 – CEVORA) in het geven van opleidingen in verschillende vormen; klassikaal, online of hybride, straffe lesgevers met praktijkervaring én noemenswaardige Qfor kwaliteitscertificatie. Dit alles zorgt ervoor dat IT1 voor Alimento een waardige opleidingspartner is. ”Dit partnership kadert perfect in de groei en de future-proof mindset van onze opleidingsafdeling” dixit Mario Van de Voorde, CEO en oprichter van IT1.

QFOR Certficatie

IT1 behaalde in 2009 reeds haar eerste Qfor ProcessScan-Kwaliteitslabel. In november 2019 mocht het daar nog een extra label aan toevoegen, namelijk het Qfor ClientScan certificaat. Dit met een score van maar liefst 100% klantentevredenheid volgens Qfor norm versie 3.0 en 82% op basis van Qfor norm versie 4.0.
Tussenkomst in opleidingen Er zijn tal van opleidingen, zowel naar eindgebruikers als naar ICT-professionals. Dit kan zowel bij IT1, online of ter plaatse bij het bedrijf. Alimento voorziet eveneens een rechtstreekse tussenkomst met het bedrijf uit de voedingsnijverheid die bij IT1 een opleiding volgt. Niet onbelangrijk elke fysieke opleiding kan volledig CORONA-proof verlopen.

Meer weten?

Naast opleidingen doet IT1, dat dit jaar het 25-jarig bestaan viert, nog veel meer straffe zaken zoals het aanbieden van verschillende hard- en softwareoplossingen die de productiviteit en efficiënte van bedrijven en overheidsorganisaties verhogen, een all-in (worry free) technische dienstverlening, ontwikkeling van websites en zoveel meer en dit steeds met haar visie van “Future Proof & People Centric” in het achterhoofd.

Voor een verdere toelichting van de opmerkelijke prestaties van de opleidingsdienst of de diverse andere IT1-diensten kunt u altijd telefonisch terecht bij IT1 en diens medewerkers via (052)20 20 60 of per e-mail gericht aan sales@IT1.be of education@IT1.be

Meer info: www.IT1.bewww.ALIMENTO.be

Download dit persbericht