Infrastructuur

Aankondigingen

IT1 weet perfect hoe ze KMO’s moeten ondersteunen

We vinden het belangrijk om een betrokken partner te zijn, want alleen zo kunnen we goede ondersteuning bieden.

Als HPE Gold partner kunnen we heel snel schakelen en altijd de beste prijzen garanderen.

Meer info
IT1 weet perfect hoe ze KMO’s moeten ondersteunen - Leveren en installeren van hoge kwaliteits ICT-oplossingen en diensten op maat van bedrijven en organisaties en ervoor zorgen dat deze op basis hiervan hun positie in de markt kunnen verstevigen.

IT1 - Uw weg naar het succes!

Ontdek de talloze mogelijkheden van de sterk groeiende IT-sector en krijg een strategische rol binnen het bedrijfsleven.

Meer info
IT1 - Uw weg naar het succes! - Leveren en installeren van hoge kwaliteits ICT-oplossingen en diensten op maat van bedrijven en organisaties en ervoor zorgen dat deze op basis hiervan hun positie in de markt kunnen verstevigen.

Vacature: Internal Engineer (m/v) te Dendermonde

Een Audi R8 als bedrijfswagen, een brutoloon van 5 cijfers, … kunnen we jou helaas NIET geven. Maar wat IT1 wel aanbiedt zijn toffe collega's, een gezonde werksfeer en tal van uitdagingen. Ben je klantgericht, flexibel en leergierig, dan ben jij misschien wel DE persoon die wij zoeken om onze puzzel te vervolledigen! 

Meer info
Vacature: Internal Engineer (m/v) te Dendermonde - Leveren en installeren van hoge kwaliteits ICT-oplossingen en diensten op maat van bedrijven en organisaties en ervoor zorgen dat deze op basis hiervan hun positie in de markt kunnen verstevigen.

The Wolf - Niets is veilig

Printbeveiliging draait niet alleen om printers

Het helpt uw hele netwerk te beschermen tegen datadiefstal, door bedreigingen af te weren wanneer deze plaatsvinden. Alleen HP Enterprise-printers hebben ingebouwde malware bescherming, inclusief runtime inbraakdetectie en HP Secure Start, het enige zelfherstellende BIOS in de industrie.

Meer info
The Wolf - Niets is veilig - Leveren en installeren van hoge kwaliteits ICT-oplossingen en diensten op maat van bedrijven en organisaties en ervoor zorgen dat deze op basis hiervan hun positie in de markt kunnen verstevigen.

IT1 neemt de ICT-rental divisie van Avitor over en wordt hiermee marktleider op de Belgische ICT-verhuur markt

Informaticaleverancier IT1, met vestigingen in Dendermonde en Gentbrugge, neemt alle activiteiten over van de verhuurdivisie van Avitor. Deze laatste werd vorige week failliet verklaard. De hoofdzetel blijft gebaseerd in Dendermonde.

Meer info
IT1 neemt de ICT-rental divisie van Avitor over en wordt hiermee marktleider op de Belgische ICT-verhuur markt - Leveren en installeren van hoge kwaliteits ICT-oplossingen en diensten op maat van bedrijven en organisaties en ervoor zorgen dat deze op basis hiervan hun positie in de markt kunnen verstevigen.

IT1 your trusted government advisor

Migraties doen we gefaseerd met een degelijk voorbereidingstraject én met kennis van zaken. Dat is onze garantie voor een succesvolle integratie!

Bekijk onze USP's

Meer info
IT1 your trusted government advisor - Leveren en installeren van hoge kwaliteits ICT-oplossingen en diensten op maat van bedrijven en organisaties en ervoor zorgen dat deze op basis hiervan hun positie in de markt kunnen verstevigen.

It takes 2 to tango

Omdat veiligheid laagdrempelig kan zijn

U gaat om met gevoelige, vertrouwelijke informatie?  Zorg dat u niet het slachtoffer wordt van informatiediefstal.

Garandeer de veiligheid van uw gegevens door het gebruik van biometrie en de laatste Microsoft software & services.

Meer info
It takes 2 to tango - Leveren en installeren van hoge kwaliteits ICT-oplossingen en diensten op maat van bedrijven en organisaties en ervoor zorgen dat deze op basis hiervan hun positie in de markt kunnen verstevigen.

IT1 in woord en beeld

Onze nieuwe bedrijfsfilm al gezien? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat IT1 te bieden heeft aan infrastructuur, opleidingen, audiovisuele oplossingen en web development.

Meer info
IT1 in woord en beeld - IT1 bedrijfsfilm

Awingu scoort prijs van “Best Start/Scale up 2017”!

Awingu, oplossing ter virtualisatie van de werkplek, viel op de Channel Awards 2017 te Brussel opnieuw in de prijzen. Ze werden als Best Start/Scale-up bekroond.
Meer info: http://www.awingu.com/

Meer info
Awingu scoort prijs van “Best Start/Scale up 2017”! - Awingu logo
Verklaring over cookies