Diensten

IT1 weet zich van zijn concurrenten te onderscheiden door haar uitgebreide gamma aan diensten. Zo is IT1 niet alleen bedreven in het installeren en configureren van IT-infrastructuuroplossingen, maar is ze ook vertrouwd met hosted oplossingen. Het beveiligen van e-mailsystemen bijvoorbeeld, kan IT1 realiseren door middel van een uitgekiende, intelligente filter en zonder installatie van bijkomende software, met als bijkomend voordeel minder zwaar belaste internetverbindingen en servers.

Maar ook bij het nemen van een gecontroleerde back-up van uw kritische bedrijfsgegevens – klassiek een tijdrovende en repetitieve taak – neemt IT1 door middel van een aangepaste online-back-up-formule heel wat kopzorgen weg. Zo worden back-ups niet alleen automatisch op een beveiligde externe locatie geplaatst, maar worden deze ook zonder enige belasting van de klant gecontroleerd op een correcte werking.

Wat betreft ondersteuning van uw ICT-omgeving, kan men bij IT1 van bij de implementatie terecht dankzij een gecontroleerd projectmanagement voor een vlekkeloze integratie met de bestaande infrastructuur en oplossingen van derde partijen. IT1 biedt daarenboven eveneens een uitgewerkte support helpdesk en fungeert dankzij haar statuut als HP Service Delivery Partner als direct meldpunt voor alle servicenoden op HP-hardware. Gekoppeld aan een preventief onderhoudsplan op maat van de klant, is IT1 ertoe in staat de gehele support cyclus van uw infrastructuur af te handelen.

Tenslotte biedt IT1 ook oplossingen aan op basis van diverse huurformules en dit voor korte, middellange en lange termijn.

Verklaring over cookies