< Opleidingen overzicht

Opleidingen - Category: Office / bureautica trainingen
(niet ICT-professionals)

Qfor - Education

Download hier de whitepaper met ons aanbod office / bureautica Schrijf je in voor de IT1 Jobdagen

PowerPoint: basis

Het maken van professioneel ogende presentaties wordt kinderspel door het gebruik van diamodellen en voorgeprogrammeerde voorbeelden (‘sjablonen’).
U leert illustraties, organogrammen en zelfs multimedia-elementen invoegen. Animatie-effecten en dia-overgangen helpen u om van uw presentatie een echte ‘slideshow’ te maken.

Powerpoint: vervolmaking

U kan uw presentaties nog aantrekkelijker en professioneler maken door gebruik te maken van de geavanceerde mogelijkheden van PowerPoint. In deze opleiding leert u deze mogelijkheden optimaal te benutten.

Excel: basis

Doelpubliek: Deze opleiding is bedoeld voor de beginnende gebruiker van Excel. U leert gegevens invoeren, opmaak aanpassen en eenvoudige werkbladen maken

Excel: gevorderden

U leert de vele mogelijkheden van Excel ten volle benutten. We bespreken oa de verschillende functies; wiskundige-, statistische-, tekst-, datum-, database-, informatie, zoek en logische functies. U vervolmaakt zich in celbewerkingen en functies. We besteden de nodige aandacht aan het werken met databanken en draaitabellen. U leert overzichtelijke, goed interpreteerbare rapporten creëren, oa door het filteren van gegevens en het opmaken van subtotalen.

Excel: draaitabellen

Excel is het meest gebruikte softwarepakket in de bedrijfswereld en nagenoeg iedereen maakt er in mindere of meerdere mate gebruik van. Excel aanleren is een proces, van de eenvoudige basisbeginselen tot heel complexe handelingen, formules en toepassingen. Daarom bieden we nu een aantal modules van een halve dag aan, die specifiek op bepaalde onderdelen van Excel focussen. Lees het programma aandachtig door en schrijf u in voor de module(s) die voor u van toepassing zijn.

Onenote

De verschillende onderdelen van Office bieden steeds meer mogelijkheden om aan uitwisseling van gegevens te doen. Excel werkbladen worden geïntegreerd in PowerPointpresentaties, mails bevatten tabellen die uit Excel worden geïmporteerd enz. OneNote biedt een organisatieruimte om informatie uit verschillende Office-programma's en andere bronnen (internet) overzichtelijk bij te houden en te organiseren zodat het voldoet aan de behoefte van de gebruiker vanuit zijn/haar functie of project. OneNote laat ook toe die informatie te delen met anderen.
Deze opleiding leert U op korte tijd efficiënt om te gaan met dit softwarepakket.

Outlook: Haal het maximum uit Outlook

U leert werken met de finesses van Outlook waardoor u uw dagelijks werk beter kunt organiseren, oa door uw relatie-, agenda- en takenbeheer vlekkeloos aan elkaar te koppelen. U leert Outlook zo aan te passen dat u in één oogopslag alle nodige informatie snel terugvindt.

Outlook en timemanagement: een winnend duo

Time-management is een geheel van technieken en methodes om de werktijd efficiënt in te delen en te beheren. Eén van de belangrijkste instrumenten hiervoor is een vlotte omgang met je mailbox en andere functies van Outlook.

Office opleidingen op maat

U wilt efficiënter notities nemen en informatie bundelen uit verschillende bronnen (en deze delen met anderen) via OneNote?
U Kent Word al, maar u wenst uw kennis uit te breiden?
U wenst te leren werken met de finesses van Outlook waardoor u uw dagelijks werk beter kunt organiseren, oa door uw relatie-, agenda- en takenbeheer vlekkeloos aan elkaar te koppelen?

EHBO voor niet ICT-profielen

Zoek je een opleiding die je uitleg geeft over hoe je veel voorkomende problemen kan oplossen?
Problemen zoals: mijn scherm werkt niet meer, mijn toetsenbord geeft verkeerde tekens weer, enz.
Dan is deze cursus “EHBO voor niet ICT-profielen” echt iets voor jou. Hij is opgemaakt uit de meest voorkomende problemen die wij als IT’ers tegenkomen en vertelt daarom een verhaal dat nauw aansluit bij de problemen uit de realiteit.

Digitale transformatie voor niet ICT profielen

Ben jij klaar voor een future-proof job?!

In een wereld die verandert en waar efficiëntie centraal staat is de weg naar het digitaal tijdperk een razendsnelle evolutie. In deze cursus digitale transformatie leer je kennis maken met alle nieuwste ICT-concepten zoals de cloud of big data, leer je de gevaren op het web herkennen en leer je m.b.v. IT beter samenwerken met je collega’s.

Teams

Deze opleiding is bedoeld voor iedere medewerker in een bedrijf die regelmatig in- of extern communiceert via het nieuwe O365 Teamsplatform

Word: basis

Met Word breng je je woorden goed over - altijd, overal en aan iedereen. Een nieuwe, moderne kijk op de desktoptoepassing die is ontwikkeld om perfect afgewerkte documenten te maken.
Deze opleiding is voor iedereen die graag wil kennismaken met de tekstverwerker bij uitstek.

Word: gevorderden

Met Word breng je je woorden goed over - altijd, overal en aan iedereen. Een nieuwe, moderne kijk op de desktoptoepassing die is ontwikkeld om perfect afgewerkte documenten te maken.
Deze opleiding is voor iedereen die dagelijks werkt met Word maar nog niet vertrouwd is met al zijn opties

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze opleidingen via onze nieuwsflashes.

Schrijf je hier in