SmartBoard

SMART Learning Suite

Dat SMART nog steeds marktleider is op het gebied van digitale borden en interactieve displays is absoluut te merken aan de innovatieve releases die ze jaarlijks doen op softwaregebied.  Dit jaar bundelen ze drie krachtige softwarepakketten in één suite: de SMART Learning Suite.  Deze bundel omvat de vaste waarde in digitaal lesgeven: SMART Notebook  in combinatie met twee jongere telgen in het SMART-softwaregamma:  SMART AMP en LAB (Lesson Activity Builder).  Een woordje uitleg:

SMART Notebook

SMART Notebook is dé software voor gebruik op het digitale schoolbord. Van eenvoudige whiteboards tot hoogstaande activerende didactiek, SMART Notebook maakt het mogelijk.
Vele docenten over de hele wereld maken gebruik van deze krachtige software voor het geven van inspirerend onderwijs. Hierdoor is er ontzettend veel lesmateriaal beschikbaar, gemaakt door enthousiaste docenten overal vandaan.  De laatste twee jaar werden de vele beschikbare plug-ins toegevoegd voor alle gebruikers en aangevuld met nieuwe toepassingen.

SMART Amp

Magie ontstaat wanneer leerlingen samen inhoud creëren, discussiëren en hun kritisch denken aanwakkeren door middel van samenwerking.  SMART AMP zorgt voor een omgeving die een moderne vorm van lesgeven mogelijk maakt.  Het is een cloud-based digitaal canvas waarop de leerlingen via hun tablets en smartphones inhoud kunnen toevoegen om dieper op een onderwerp in te gaan of dit rijkelijk te illustreren met commentaar, foto’s, filmpjes, ….  Leerkrachten krijgen zo een goede kijk op wat elke student bijdraagt en wat hij/zij geleerd heeft. 

LAB – Lesson Activity Builder

Er wordt veel over gebabbeld maar niet iedereen is er mee bezig.  Het spelelement invoeren verhoogt de motivatie en daardoor ook de adaptatie van leerstof.  LAB speelt daar graag op in.  Door verscheidene spelsjablonen kan je de eigen leerstof in minder dan 5 minuten in een spelvorm gieten. 

 

                   

 

Interesse?
Voor een vrijblijvende demo van één of meerdere componenten van de SMART Learning Suite komen we graag langs bij jullie op school.  Voor andere info rond hardware, software, licenties, … aarzel dan niet ons te contacteren!

CONTACTEER ONS TEAM

 

Meer informatie?

Contacteer mij voor een:
 
 
 
* zijn verplicht in te vullen velden.

Referenties SmartBoard

Verklaring over cookies