Technische trainingen

Tijd verliezen staat niet in uw agenda

U zet uw talenten het liefst optimaal in, zodat u overal het maximum uithaalt.

IT1 organiseert in opdracht van Cevora op geregelde tijdstippen technische trainingen die u daarbij helpen. U leert hoe u de software zo efficiënt mogelijk gebruikt ter ondersteuning van uw professionele activiteiten.

 

Werken met virtuele servers met behulp van VMware

Opleiding Dendermonde Werken met virtuele servers met behulp van VMware

Met virtualisatie wordt bedoeld dat meerdere besturingssystemen tegelijkertijd op één computer kunnen draaien. VMware is een oplossing (voornamelijk) voor servervirtualisatie en is marktleider in zijn gebied. Op het einde van de opleiding is de cursist in staat om enerzijds VMware te installeren en te configureren en anderzijds om zelf een volledig werkende VMware omgeving te ondersteunen. Deze opleiding is een basiscursus voor mensen die nog geen ervaring hebben met VMware.

Kom meer te weten over deze opleiding

 

Private Cloud met HyperV

Opleiding Dendermonde Private Cloud met HyperV

Na virtualisatie van de serveromgeving is de volgende stap: de private cloud. In deze cursus leert u hoe de infrastructuurbasis voor een private cloud kan opgezet worden aan de hand van Microsoft HyperV. Stap voor stap wordt alles opgezet en geconfigureerd om op het einde van de cursus de basis voor een private cloud te hebben. Deze basisversie kan via diverse modules van System Center beheerd worden tot een volledige private cloud.

Kom meer te weten over deze opleiding

 

Citrix

Opleiding Dendermonde Citrix

Citrix (versie 6.5) is een oplossing voor applicatievirtualisatie die er voor zorgt dat gebruikers verbinding kunnen maken met hun bedrijfstoepassingen. Op het einde van deze opleiding is de cursist in staat om enerzijds Citrix te installeren en te configureren en anderzijds om zelf een volledig werkende Citrix Farm te ondersteunen.

Kom meer te weten over deze opleiding

 

System Center Configuration Manager

Opleiding Dendermonde System Center Configuration Manager

In de huidige tijden willen IT organisaties geen handmatig installaties, configuraties, software-installaties, software-updates, ...  meer doen van computersystemen. Voor dit doel heeft Microsoft Configuration Manager uitgebracht. Aan het einde van deze cursus kunnen de deelnemers een volledige geautomatiseerde clientOS en applicatie instalatieomgeving installeren/beheren.

Kom meer te weten over deze opleiding

 

System Center Private Cloud

Opleiding Dendermonde System Center Private Cloud

Meer en meer bedrijven willen hun interne IT automatiseren.
Microsoft System Center in combinatie een HyperV (private cloud) omgeving is de ideale manier om dit te verwezenlijken.
In deze cursussen leert u de basisblokken voor de automatisatie te installeren en configureren.
Op het einde van de cursus gaat u een self-service center opgebouwd hebben waarin users zelf kunnen beslissen welke servers er geïnstalleerd moeten worden.

Kom meer te weten over deze opleiding

 

Introductie Azure

Opleiding Dendermonde Introductie Azure

Microsoft Azure is de public cloud van Microsoft.
Public cloud wordt meer en meer gebruikt door bedrijven om hun lokale infrastructuur High Available te maken.
Op het einde van deze cursus hebt u de basisvaardigheden om in de public cloud een omgeving te configureren en hiernaar te connecteren.

Kom meer te weten over deze opleiding

 

Azure gevorderd

Opleiding Dendermonde Introductie Azure

U heeft uw eerste stappen gezet in Azure infrastructuur, en bent op zoek naar meer geavanceerde eigenschappen van dit public cloud platform? Dan is deze training perfect voor U. Krijg inzicht in Azure Platform Services, Azure Identity, Azure Security oplossingen en hoe Azure kan helpen in het uitwerken van end-to-end management en business continuity oplossingen.

Kom meer te weten over deze opleiding

 

Office 365 Administrator

Afbeeldingsresultaat voor logo office 365

Door de komst van de cloud moeten administrators zich steeds bijscholen. Met het nieuwe pakket van microsoft verandert uw takenpakket en uw competenties.
Doorheen de opleiding leert u de onderdelen van office 365 begrijpen, te configureren en te automatiseren door middel van PowerShell scripts. Daarnaast krijgt u een overzicht met de mogelijkheden van Azure Active Directory.

Kom meer te weten over deze opleiding

 

Netwerk Security

Afbeeldingsresultaat voor logo network security

Een degelijke netwerk security zorgt er ten eerste voor dat informatie die over het netwerk verstuurd wordt enkel bekeken kan worden door personen voor wie de informatie bedoeld is. Ten tweede, en vaak nog belangrijker, mag deze informatie niet onopgemerkt kunnen worden aangepast wanneer deze onderweg is naar de bestemmeling. Netwerk security zorgt er ook voor dat ongewenste personen geen toegang verkrijgen tot het netwerk, en regelt ook de interne beveiliging ervan.

Kom meer te weten over deze opleiding

 

WIFI: Introductie

Afbeeldingsresultaat voor logo wifi

De verwachtingen omtrent IoT (Internet of Things) zijn hooggespannen. Tegen 2020 verwacht men zo'n 50 miljard verbonden devices over alle sectoren heen. Het belang om vandaag als bedrijf te investeren in (de kennis van ) een veilige draadloze (wireless) netwerktechnologie is dan ook een must.Met deze opleiding ontwikkelt u vaardigheden om een Access Point te configureren en te installeren. U leert de Wi-Fi terminologie en het is een uitstekende introductie tot Enterprise Wi-Fi.

Kom meer te weten over deze opleiding

 

WIFI: Gevorderd

Afbeeldingsresultaat voor logo wifi

De verwachtingen omtrent IoT (Internet of Things) zijn hooggespannen. Tegen 2020 verwacht men zo'n 50 miljard verbonden devices over alle sectoren heen. Het belang om vandaag als bedrijf te investeren in (de kennis van ) een veilige draadloze (wireless) netwerktechnologie is dan ook een must.

Met deze opleiding ontwikkelt u vaardigheden om Enterprise Wi-Fi netwerken met succes te ontwerpen, te installeren en te beheren.

Deze opleiding is bestemd voor de meer ervaren netwerk-professional  die zijn/haar kennis en vaardigheden op het gebied van traditionele (wired) netwerken wil uitbreiden met een brede kennis van draadloze (wireless) netwerktechnologie.

Kom meer te weten over deze opleiding

 

Helpdesk ondersteuning volgend op de door u genoten opleiding

Als u wenst, kan u genieten van onze helpdesk ondersteuning voor een periode van 2 maanden volgend op de door u genoten opleiding.

Dit kan nuttig zijn als u na de opleiding zelf aan de slag wilt gaan mét professionele begeleiding van IT1.

Neem contact op via education@it1.be voor meer info over deze extra dienstverlening.

 

Verklaring over cookies