< Agenda overzicht

Werken met virt. servers mbv VMWare (1/3)

  • Categorie: Opleiding
  • Organisator: Cevora
  • Locatie: IT1, Steenkaaistraat 14, 9200 Baasrode, zaal Italy
  • Taal van de opleiding: Nederlands

 

Met virtualisatie wordt bedoeld dat meerdere besturingssystemen tegelijkertijd op één computer kunnen draaien. VMware is een oplossing (voornamelijk) voor servervirtualisatie en is marktleider in zijn gebied. Op het einde van de opleiding is de cursist in staat om enerzijds VMware te installeren en te configureren en anderzijds om zelf een volledig werkende VMware omgeving te ondersteunen. Deze opleiding is een basiscursus voor mensen die nog geen ervaring hebben met VMware.

De opleiding Werken met virtuele servers met VMWare wordt georganiseerd door IT1 in opdracht van Cevora.

 

Opleidingsdagen

De opleiding zal doorgaan op de volgende tijdstippen: