Kiezen voor IT1

Twee lachende personen kijken samen op een surface tablet

Als betrouwbare partner

IT1 werd opgericht in 1995 en is gevestigd in Dendermonde, Grimbergen en Gentbrugge. Met meer dan 25 jaar ervaring en een 30-tal service georiënteerde medewerkers behoort IT1 vandaag tot de koplopers binnen de Oost-Vlaamse IT-markt.

Het team van IT-professionals is opgeleid en gecertificeerd in een zeer brede waaier van betrouwbare ICT-totaaloplossingen en -diensten en bedient zo een 750 actieve klanten gaande van de kleine en middelgrote onderneming tot lokale en federale overheidsdiensten.

De aanpak daarvoor is gebaseerd op twee principes: ‘people-centric’ en ‘future proof’.  Joeri D’hont, salesmanager bij IT1 licht toe: “Vooreerst vinden wij het heel belangrijk dat onze klanten echt begrijpen wat wij hen voorstellen. Klare, transparante communicatie is essentieel ter uitbouw van een relatie op lange termijn. Vast accountmanagement, een eigen logistieke dienst, een full time service delivery engineer en tal van kwaliteitscontrolesystemen waken over een uitstekende dienstverlening (92,03% klanttevredenheid in 2021). Ter bestendiging van deze relatie beschikken we over een aantal breed inzetbare raamovereenkomsten. Bovendien bieden we door sterke partnerships met marktleiders steeds duurzame oplossingen die de volledige organisatie van onze klant versterkt & dat niet alleen vandaag, maar ook morgen.”

Medewerkers amuseren zich in de ontspanningsruimte

Als werkgever

Ontdek de talloze mogelijkheden van de sterk groeiende IT-sector en krijg een strategische rol binnen het bedrijfsleven.

4 personen zitten samen rond de tafel

Als competitieve reseller

It takes two to tango!

Wij als IT1 zijn fier op onze lange termijn partnerships met tal van toonaangevende vendoren.

Als duurzame ICT-Partner

Reeds jaren draagt IT1 duurzaam ondernemen hoog in het vaandel. Hier kan u een greep terugvinden van een aantal initiatieven die wij de afgelopen jaren hebben genomen, om ons mee als duurzame onderneming op de kaart te plaatsen.

Daarnaast nemen wij als IT1 ook het engagement om onze bestaande CO2 footprint tegen 2025 te halveren en te streven naar volledige CO2 neutraliteit in 2030.