< Referentie overzicht

Gemeente Kapelle-op-den-Bos & IT1: een geslaagd (ICT-)huwelijk!

Getuigenis van een tevreden klant.

"Misschien is het overbodig om te zeggen, maar ik wil toch mijn complimenten geven aan jullie collega voor hoe snel hij alles hier heeft opgepikt. Het was niet éénvoudig om in de voetsporen van de vorige collega te treden, die dit bestuur al vanaf een vroeg stadium kende. Desondanks doet hij het uitstekend en is hij een zeer prettige collega om samen mee te werken. Ik bewonder zijn doorzettingsvermogen, met name hoe hij incidenten grondig onderzoekt en de kennis die hij meeneemt vanuit zijn ervaring met andere besturen. Onze samenwerking is buitengewoon goed. Dus bij deze: mijn complimenten!" Aldus Patrick (voormalig diensthoofd ICT, Gemeente Kapelle-op-den-Bos)

Meer dan louter 1st-line helpdesk support.

Door onze 10+ jaren expertise in de overheidssector, kunnen de IT1 outsourcing profielen veel meer dan louter 1st-line helpdesk support bieden. Voor de Gemeente Kapelle-op-den-Bos bestaat het takenpakket o.a. uit:

-Uitrol van nieuwe laptops door middel van automatisering en gedetailleerde documentatie.
-Consultancy en vooronderzoek naar verschillende opties voor de vernieuwing van de server- en netwerkinfrastructuur.
-Advies met betrekking tot Microsoft 365-licenties.
-Het up-to-date houden van bestaande systemen (o.a. Fortinet, Veeam, VMWare en HPE)
-Het zorgvuldig controleren van backups en het nauwlettend monitoren van alle systemen.

It takes two to tango!

In een goed partnership moet het geheel meer zijn dan de som der delen, ofwel 1 + 1 moet 3 zijn.
De relatie tussen de Gemeente Kapelle-op-den-Bos en IT1 is er één in goed vertrouwen en met een open communicatie. Er wordt op kwartaalbasis geëvalueerd en waar nodig bijgestuurd, qua dagbesteding, qua planning & qua tevredenheid. We verkiezen steevast duurzame partnerships boven kort gewin.

Wil je ook dansen?

Met ons team van 50+ ICT-professionals verspreid over 4 locaties in Dendermonde, Grimbergen, Antwerpen & Gent-Brugge kunnen we jouw firma en/of openbaar bestuur assisteren met ICT-ondersteuning. Dit geeft jullie de mogelijkheid om te focussen op projecten en/of jullie core-business.
Interesse? Stuur een mailtje naar info@it1.be en dan plannen we digitaal of ter plaatse een moment in om de mogelijkheden te bespreken.

Gemeente Kapelle-op-den-Bos

Klant aan het woord

Ik bewonder zijn doorzettingsvermogen, met name hoe hij incidenten grondig onderzoekt en de kennis die hij meeneemt vanuit zijn ervaring met andere besturen. Onze samenwerking is buitengewoon goed. Dus bij deze: mijn complimenten!
Patrick Jacobs
ICT diensthoofd Gemeente Kapelle-op-den-Bos

Sectoren waarin actief

Openbare besturen