Verruim jouw kennis

ICT is constant in beweging en je moet je als beheerder of gebruiker steeds bijscholen om op de meest efficiënte manier te blijven werken.
Bij IT1 hebben we voor ieder profiel een opleiding op maat, op locatie of bij ons.
Van bureautica training tot systeembeheerder.
Voor werknemers EN werkzoekenden.
Bij IT1 delen we maar al te graag onze kennis en know-how!

Bekijk onze opleidingskalender Video opleidingsaanbod

Opleidingen op maat

Verhoog de efficiëntie en het werkgenot van je medewerkers en kies voor een opleiding op maat die zowel in een uitgerust klaslokaal van IT1 als op locatie of bij jou op kantoor kan plaatsvinden.

Indien je zelf geen geschikte pc's hebt, stellen wij jou er graag ter beschikking! 

Wist je dat je als IT1 ServicePlus klant zogenaamde "education credits" spaart die deze opleidingen kunnen financieren?

 

Cevora opleidingen

IT1 organiseert te Dendermonde of Gentbrugge in opdracht van Cevora voltijdse Office & bureautica opleidingen die de deelnemers al de noodzakelijke vaardigheden bijbrengen.

Wist je trouwens dat onze opleidingen kosteloos zijn?

Dat hebben we te danken aan de meer dan 55.000 bedrijven en 450.000 werknemers uit paritair comité (PC) 200. In 1990 besloten de sociale partners dat het efficiënt en solidair zou zijn om opleidingen collectief te organiseren. Want als iedereen samenlegt, heeft ook de kleinste kmo toegang tot opleidingen en premies.

ALIMENTO

Alimento Opleidingen

IT1 organiseert vanaf 1 september 2020 iov Alimento, het opleidingsorgaan voor werknemers uit de voedingsnijverheid (PC118 & 220) ICT Opleidingen. De Alimento-groep staat ten dienste van meer dan 4.400 voedingsbedrijven die samen 91.000 mensen tewerkstellen. 

Alimento voorziet een rechtstreekse tussenkomst van €130 per lesdag, of 17€ per lesuur voor ICT-opleidingen waar de docent synchroon aanwezig is.  

VDAB opleidingen

Gepassioneerd door ICT? Droom je er van om van deze passie een job te maken, maar ontbreekt de noodzakelijke professionele kennis om aan de slag te kunnen? Misschien is deze opleiding dan wel iets voor jou…

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze opleidingen via onze nieuwsflashes.

Schrijf je hier in