< Referentie overzicht

Technische opleiding systeembeheerder vdab

IT1 organiseert in opdracht van VDAB en Cevora een opleiding die de deelnemers al de noodzakelijke vaardigheden bijbrengt om te kunnen starten in de ICT-sector.

Waar

Deze voltijdse dagopleiding gaat elk jaar 2 keer door (in Asse in de gebouwen van VDAB en in Mechelen in de gebouwen van Syntra).

Doelgroep

Gepassioneerd door ICT? Droom je er van om van deze passie een job te maken, maar ontbreekt de noodzakelijke professionele kennis om aan de slag te kunnen? Misschien is deze opleiding dan wel iets voor jou…

U bent voltijds werkzoekend en kan functioneren op een niveau hoger onderwijs (hetzij door uw ervaring, hetzij door uw studieverleden). Daarnaast hebt u een uitgesproken interesse voor informatica en een goede technische feeling.

Om deze praktisch gerichte opleiding te volgen heb je geen voorafgaandelijk technische kennis nodig, je beschikt over voldoende kennis van het Engels om een technische tekst te lezen en te begrijpen. Je hebt als gebruiker ervaring met computers en hun toepassingen.

Werkwijze - doelstellingen

Na een selectie starten met een dynamische groep van 12 personen die we, over een periode van ongeveer 6 maanden, klaarstomen als volwaardige junior systeembeheerder profielen die staan te popelen om de ICT-sector te betreden.

Programma

U vindt het programma hier terug.

Opleiding systeembeheerder werkzoekenden Asse Mechelen

VDAB

Klant aan het woord

Wat ik hier geleerd heb, gebruik ik dagdagelijks!
Moentjens Martin
Cursist

Sectoren waarin actief

Ondernemingen

Betrokken diensten

VDAB opleidingen