< Agenda overzicht

Excel gevorderd I (1/2)

  • Categorie: Opleiding
  • Organisator: Cevora
  • Locatie: Bedrijvencentrum De Punt, zaal Camiel, Kerkstraat 108, 9050 Gentbrugge
  • Taal van de opleiding: Nederlands

 

U leert de vele mogelijkheden van Excel ten volle benutten. We bespreken oa de verschillende functies; wiskundige-, statistische-, tekst-, datum-, database-, informatie, zoek en logische functies. U vervolmaakt zich in celbewerkingen en functies. We besteden de nodige aandacht aan het werken met databanken en draaitabellen. U leert overzichtelijke, goed interpreteerbare rapporten creëren, oa door het filteren van gegevens en het opmaken van subtotalen.

De opleiding Excel: gevorderd I wordt georganiseerd door IT1 in opdracht van Cevora.

 

Opleidingsdagen

De opleiding zal doorgaan op de volgende tijdstippen: