< Agenda overzicht

Hybride meetings: de post-covid standaard

  • Categorie: IT1 event
  • Organisator: IT1
  • Locatie: Pastorijstraat 21, 1600 Sint-Pieters-Leeuw

“Schatje, zet die TV eens wat stiller! Kids, het internet valt uit, stop met gamen! Horen jullie mij? Zien jullie mijn scherm? Ik heb de uitnodigingslink niet gekregen! Was dat nu via Zoom of via Teams?”

Bovenstaande situaties komen jou zeker bekend voor na meer dan 1,5 jaar thuiswerk en de online meeting boom die daarmee gepaard ging!
Nu de vaccinatiecampagne op volle toeren draait & we eindelijk licht aan het einde van de covid-tunnel zien, komt er dan ook een einde aan al dat thuiswerk.. of niet?

Uit onderzoek blijkt dat 66% van de bedrijven hun kantoorruimtes willen herbekijken in functie van hybride werk, 73% van de werknemers wil dat optie thuiswerk blijft, maar 67% wilt toch terug meer fysiek gaan samenwerken.
Het is dus onze overtuiging dat we post-covid met een hybride vergadercultuur gaan te maken krijgen en daar kunnen we dus maar beter op voorbereid zijn.

14:00 IT1: Verwelkoming
14:10 Sint-Pieters-Leeuw: Referencecase: Hybride meetingrooms
14:30 Biamp: extraordinary soundsystems
14:45 Barco: zorgeloos draadloos presenteren
15:00 Break / showcase
15:15 Digiconsult: interactief presenteren via Microsoft Teams
15:30 Clevertouch: Roombooking & Clevertouch live
15:45 Jabra: professionele headsets
16:00 Quiz met giveaways / Hapje & drankje
16:45 Einde
                  
 
Degelijke vergaderapparatuur én software (& de nodige opleiding om ermee te werken!) zijn echt een pijnpunt gebleken in het begin van deze covid-crisis. Ondertussen zijn we 1,5 jaar verder en wordt het dus echt tijd om die zaken op punt te stellen, zeker binnen de hybride vergaderrealiteit waarin we ons gaan bevinden.
Daarom nodigen we jou graag uit bij onze referentieklant Gemeente Sint-Pieters-Leeuw om hun future-proof manier van vergaderen te laten zien.
 
PS: zoals de titel van het evenement doet vermoeden, kan je zowel fysiek als digitaal deelnemen! Wees er snel bij want het aantal fysieke plaatsen is beperkt.
 

* zijn verplicht in te vullen velden.

Data

De event zal doorgaan op de volgende tijdstippen: