< Agenda overzicht

Vlaams Congres VLOFIN 2022 - Back to Basics - 6 en 7 mei 2022

  • Categorie: Extern event
  • Organisator: VLOFIN
  • Locatie: Brugge

Vlofin heeft een rijke traditie in het organiseren van boeiende congressen. Boven alles is het altijd de ideale gelegenheid geweest om te netwerken met collega’s en partners uit de lokale sector. Het ontmoeten hebben we de laatste jaren enorm gemist.

Op een moment dat de corona-maatregelen terug versoepeld worden is Vlofin West-Vlaanderen bijzonder verheugd en fier om dit jaar het Vlaamse congres te mogen organiseren.

Vlofin is een toekomstgerichte organisatie, maar gaat in het congres editie 2022 ‘back to basics’. In een wereld die razendsnel verandert zoeken we terug de essentie, in ons professioneel leven, maatschappelijk-economisch, maar ook gewoon als mens. Wat hebben we geleerd uit deze coronacrisis ? Wat betekent een stad op mensenmaat ? Welke uitdagingen en opportuniteiten liggen er voor ons na deze crisis ? Veel vragen en onzekerheden dus. Diverse sprekers zullen ons, vanuit hun eigen invalshoek, kunnen inspireren om met een open blik naar de wereld te kijken. Deze keer niet achter een scherm maar live in het gloednieuwe congrescentrum BMCC in Brugge. Vlofin neemt een nieuwe start. Hopelijk kan u er ook bij zijn !


Data

De event zal doorgaan op de volgende tijdstippen: