< Agenda overzicht

IT1 / Teleportel: Digitale pionier voor de loketfuncties van lokale besturen

  • Categorie: IT1 event
  • Organisator: IT1 ism Teleportel
  • Locatie: Kapelbaan 15, 9255 Buggenhout
In hoeverre is een virtuele of receptie-op-afstand inzetbaar binnen lokale besturen?

Kort even de 3 mogelijke opstellingen: kwestie van dezelfde taal te spreken ;)
  1. De Digitale Receptie is een geautomatiseerde oplossing die is ontworpen om gastenonthaal te stroomlijnen zonder menselijke tussenkomst. Dit uitgebreide systeem omvat essentiële functionaliteiten zoals registratie, voorregistratie, meldingen, badging, en meer—alles naadloos uitgevoerd op een volledig digitale of elektronische manier.
  2. De Virtuele Receptie tilt gastenservices naar een hoger niveau door gebruik te maken van Kunstmatige Intelligentie en intelligente video-interactieprogramma's. Deze innovatieve functies stellen gasten in staat om het receptieproces zelfstandig in een self-service modus te doorlopen.
  3. De Receptie op Afstand stelt een externe receptionist in staat om een live videoverbinding op te zetten, waardoor realtime interactie met gasten vanaf elke locatie mogelijk is. Deze unieke benadering garandeert een hoog serviceniveau—met een zeer persoonlijke en menselijke touch—terwijl kosten worden verminderd.


Agenda:
  • 12:30 onthaal met broodjes
  • 13:00 algemene presentatie 
  • 13:30 uitgebreide demonstratie en kennismaking met het ruim aanbod aan zuilen en periferie
  • 14:30 roundtable overleg over hoe deze technologie kan worden ingezet bij de lokale besturen

Locatie:

Kapelbaan 15, 9255  Buggenhout maar geef dit adres NIET in uw GPS in. Stel de GPS in op Ravenstraat met huisnummer 119. Net nààst dat woonhuis is de KAPELBAAN. Het pand ligt 400 meter verder in de Kapelbaan op de linkerkant.

In geval van problemen: bel +32476201128.

Enkele bronnen ter voorbereiding van het overleg:


 

Data

De event zal doorgaan op de volgende tijdstippen:

Inschrijven

* zijn verplicht in te vullen velden.