IT1 & HP belgium bundelen krachten en sluiten 4-jarige raamovereenkomst voor pc’s af met VDAB

Dendermonde 12 november 2020

IT1 met vestigingen in Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant én HP Belgium, aanbieder van technologie en services op het gebied van computing en printing, kregen van VDAB een raamovereenkomst voor de levering en installatie van pc’s, randapparatuur en accessoires toegewezen. De combinatie van bedrijven won het vierjarige contract dankzij de diepgaande kennis van de markt, een kwalitatief en duurzaam product- en dienstenaanbod, een uitgebreide referentielijst, een strikt georganiseerde dienst-na-verkoop en een aantrekkelijk prijsaanbod.

De Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (“VDAB”) is de publieke tewerkstellingsdienst van Vlaanderen, heeft 5000-tal medewerkers indienst en telt meer dan 100 vestigingen verspreid over Vlaanderen en Brussel. De organisatie kan vanaf heden bestellen via de 4-jarige  raamovereenkomst die zorgt voor een besparing omdat er niet steeds een gunningsprocedure moet worden georganiseerd voor elke nieuwe aankoop van informatica-apparatuur en daaraan gekoppelde dienstverlening.

In perceel 1 (IT1/HP) van de raamovereenkomst is onder meer volgende apparatuur opgenomen: desktops, workstations,  laptops, tablets, hybride devices en via perceel 3 (IT1): presentatiedisplays, touchscreens, digital signage, opslagsystemen en een breed gamma aan IT-accessoires.

“IT1 bestaat dit jaar 25 jaar en sinds jaar en dag een HP partner met de hoogste certificaties. Ze is sinds 2010 ook een gespecialiseerd leverancier voor lokale, regionale en sinds twee jaar ook federale overheden” zegt Mario Van de Voorde, founder & CEO van IT1.

Meer weten?

IT1, met vestigingen in Oost-Vlaanderen & Vlaams-Brabant, dat dit jaar het 25-jarig bestaan viert, is sterk in het aanbieden van verschillende hard- en softwareoplossingen die de productiviteit en efficiënte van bedrijven en overheidsorganisaties verhogen, een all-in (zorgenvrije) technische dienstverlening, ontwikkeling van websites en zoveel meer en dit steeds met haar visie van “Future Proof & People Centric” in het achterhoofd.

Voor een verdere toelichting de diverse ICT-diensten en oplossingen kunt u altijd telefonisch terecht bij IT1 en haar medewerkers via (052)20 20 60 of per e-mail gericht aan sales@IT1.be

Meer info: www.IT1.bewww.HP.be

Download dit persbericht