IT1 krijgt een 4-jarige raamovereenkomst toegewezen van District09 (Groep Gent) en bestendigt hiermee haar positie als vertrouwde leverancier voor overheidsbedrijven in Vlaanderen.

 

Dendermonde, 31 oktober 2022

IT1 met vestigingen in de provincies Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant en Antwerpen kreeg van District09, de aankoopcentrale voor entiteiten van de Groep Gent een raamovereenkomst voor ICT-randapparatuur  toegewezen. IT1 won het perceel dankzij haar competitieve prijzen, hoogstaand serviceniveau, persoonlijke aanpak, oog voor duurzaam ondernemen én een uitgebreid productaanbod.

District09 treedt voor deze raamovereenkomst op als aankoopcentrale voor de verschillende entiteiten van de Groep Gent. De overeenkomst is opengesteld voor de Stad Gent en haar intern verzelfstandigde huidige en toekomstige agentschappen, OCMW Gent, Brandweer Zone Centrum, Lokale Politie Gent, WoninGent en de toekomstige woonmaatschappij, Ivago en nog tal van andere instellingen die ermee verbonden zijn.

Bestellen via de raamovereenkomst zorgt voor de aanbestedende overheden voor een besparing omdat er niet steeds een gunningsprocedure moet worden georganiseerd voor elke nieuwe aankoop en advies m.b.t. de levering van randapparatuur zoals specifieke notebooks, labelprinters, vergader accommodatie en verschillende andere ICT-accessoires evenals de daaraan gekoppelde dienstverlening. "District09 kan advies op maat krijgen via één van onze productspecialisten evenals geniet het van één aanspreekpunt en gepersonaliseerde leveringsservice", zegt Mario Van de Voorde, CEO & Founder van IT1.

De maximale waarde van de volledige raamovereenkomst wordt geraamd op 3 000 000 EUR.

Over IT1
IT1 levert vanuit haar drie divisies (Infrastructuur, Education en WEBRAND) reeds meer dan 27 jaar kwalitatieve ICT oplossingen met de daaraan gekoppelde professionele dienstverlening. Zij beschikt over een klantenportefeuille van meer dan 750 actieve klanten die zich situeren in de B2B en B2GOV markt.
De sterke groei van IT1 is te danken aan de perfecte symbiose tussen bedrijfsstrategie en human capital. Een team van meer dan 40 competente en gemotiveerde medewerkers staan dagelijks klaar om hun klanten tailor made solutions aan te bieden die Future-Proof en People-Centric zijn.

Meer informatie: www.IT1.be/overheid – www.district09.gent
Perscontact: Mario Van de Voorde – (052)20 20 60 – management@IT1.be

Download dit persbericht