IT1 Managed EDR

Vroeger was beveiliging eenvoudig. U installeerde een antivirusprogramma, trainde uw medewerkers om niet op onbekende koppelingen te klikken en zorgde ervoor dat uw software en websites up-to-date bleven. Jarenlang waren antivirusprogramma’s inderdaad afdoende om een organisatie te beveiligen, maar bedreigingspatronen veranderen en u heeft nu een nieuwe manier van beveiligen nodig om deze steeds uitgekiendere en heftigere aanvallen te kunnen bestrijden.

Een klassieke antivirus volstaat niet meer!

Antivirusprogramma’s zijn afhankelijk van zogenaamde "handtekeningen" om bedreigingen te detecteren, maar de nieuwste bedreigingen gebruiken helemaal geen handtekeningen meer en kunnen dus ongezien de netwerken van uw organisatie binnendringen. Laat ons toelichten en demonstreren waarom en hoe.

 

 

Hier volgen een aantal voorbeelden van de risico’s die we op dit moment tegenkomen op de markt:

 • Bewapende documenten die eruitzien als onschuldige PDF-bijlagen in uw e-mailberichten, maar zodra ze in uw netwerk terechtkomen, aanvallen uitvoeren.
 • Bestandloze bedreigingen die niet hoeven te worden gedownload maar die vanuit het geheugen worden uitgevoerd, waardoor ze maar moeilijk kunnen worden herkend.
 • Zogeheten ‘zero-day’-aanvallen die naar onbekende beveiligingsproblemen op de computer zoeken en deze exploiteren voordat software- of hardwareproviders updates kunnen uitgeven.
 • En aanvallen met ransomware, waardoor IT netwerken kunnen worden lamgelegd doordat cybercriminelen enorm veel losgeld eisen om gegevens en services te herstellen, zijn ook nog steeds aan de orde van de dag.

Meer weten?

 

Tijd voor een nieuwe standaard: IT1 Managed EDR

Uiteraard willen wij uw organisatie optimaal beschermen tegen cyberaanvallen en net daarom is het hoog tijd om IT1 Managed Antivirus voortaan onder de naam "IT1 Managed EDR" als nieuwe standaard aan te bieden.

Lees hieronder waarom beheerde Eindpunt Detectie en -Respons (EDR) op dit moment de beste keuze is voor uw IT-beveiliging en bedrijfscontinuïteit. IT1 kiest hiervoor resoluut voor de marktleider: Sentinel One.

IT1 Managed EDR Klassieke antivirusoplossing
Bevrijd u van ransomware en zet apparaten terug naar een tijdstip voordat de infectie plaatsvond. Kan apparaten niet terugzetten naar een tijdstip vóór de infectie, waardoor u meer risico op ransomware loopt.
Gebruikt kunstmatige intelligentie (AI) om zowel huidige als opkomende bedreigingen te detecteren en te voorkomen, met continue updates voor het platform. Gebruikt handtekeningen om bedreigingen te identificeren, waardoor ze niet in staat zijn om de nieuwste strategieën van cybercriminelen te detecteren.
Bewaakt processen voor, tijdens en na de uitvoering om te voorkomen dat nieuwe bedreigingen het netwerk infiltreren. Heeft geen zicht op de situatie wanneer deze wordt uitgevoerd, waardoor nieuwe bedreigingen van slimme criminelen een ingangspunt hebben.
Bewaakt uw systemen in real time. Is afhankelijk van dagelijkse of wekelijkse scans, waardoor u meer risico loopt.
Zorgt ervoor dat de apparaatprestaties hoog blijven en continu worden bewaakt. Kan de prestaties van uw apparaat verlagen door lange scanbewerkingen.

Nooit meer zorgen over ransomware

 • Bescherm uw organisatie tegen ransomware-aanvallen - Laat IT1 Managed EDR al uw apparaten terugzetten naar een tijdstip vóór de bedreiging voor echte gemoedsrust. Herstel geïnfecteerde apparaten met één druk op de knop naar volledige productiviteit, door welke ransomware ze ook worden gegijzeld. U hoeft cybercriminelen geen enorme losgeldbedragen te betalen of dure consultants in te huren om toegang tot uw gegevens te herstellen.  IT1 Managed EDR betaalt zichzelf terug omdat het u veilig houdt.
   
 • Verhoog de productiviteit van medewerkers – Verwijder bedreigingen die traditionele antivirusprogramma’s omzeilen en behoud snellere apparaatprestaties, waardoor er minder afleidingen ontstaan die de productiviteit van uw medewerkers verminderen.
   
 • Laat beheer doen door de experts – Besteed uw kostbare tijd niet aan het zelf ondersteunen en beheren van uw systemen en beveiliging. Richt u op uw core business, met de doorlopende ondersteuning van IT1, uw Managed Security Service Provider (MSSP).

Kies voor de nieuwe standaard:

Bescherm mij