IT1 Document Management Systemen

IT1 is al meer dan 30 jaar jouw specialist in totale print- en scan ontzorging!

Uw administratie moet soepel verlopen, ongeacht of u éénmanszaak bent, een KMO of een grote organisatie. En om u daarbij te helpen bieden wij complete document management oplossingen aan, beschikbaar via aankoop of volgens een pay-per-click model
IT1 heeft ook een eigen printing & scanning installatie- en onderhoudsteam.

Gratis audit printing & document management

De gratis IT1 audit richt zich op verschillende aspecten van documentmanagement, met specifieke aandacht voor printen als onderdeel van dit proces. Bij de audit evalueren we uw huidige situatie en geven aanbevelingen voor meer efficiëntie, kostenbesparing en beveiliging bij het printen en geven advies bij kennismanagement.
Gedurende de maand september zijn er ook mooie prijzen te winnen voor iedereen die de gratis document management audit aanvraagt.

Klik voor de gratis document management audit

 

PRINTERS & MULTIFUNCTIONALS (MFP)

Voor printers en multifunctionals kan u bij ons terecht. U krijgt er onze doelgerichte technische dienst bovenop die instaat voor de levering, installatie, het onderhoud en een uitstekende dienst na verkoop. Vertrouw op onze technici om alle interventies zo snel mogelijk uit te voeren.

 

IT1 printers & kopiërs merken

IT1 biedt een breed gamma printers, scanners & multifunctionele toestellen aan voor kleine en grote volumes in A4/A3 formaten. Ook voor plotters (A0/A1) hebben wij oplossingen. 
Ons eigen team van specialisten staat ook in voor de volledige installatie en het onderhoud van uw printers en scanners. 

  1. Kyocera multifunctionals
  2. HP printers logo
  3. Brother printers
  4. Fujitsu printers

IT1 Printmanager

De IT1 Printmanager oplossing helpt u bij het volledige beheer van printing. Dat omvat uitgesteld printen, centraal instellings- en driverbeheer, printing accounting (= opvolgen van printing kosten),...

WAT IS DOCUMENT MANAGEMENT?

Document management systemen helpen om elektronische documenten (ook gedigitaliseerde papieren documenten), zoals contracten, rapporten en facturen, bij te houden en stellen meerdere gebruikers in staat dezelfde documenten te bekijken en te bewerken. Ze bieden ook hulpmiddelen voor zoeken, versiebeheer en beveiliging.

IT1 heeft oplossingen voor de digitalisatie (scanning) van documenten, de documenten gestructureerd op te slaan in de cloud, ze af te drukken en te kopiëren en te vernietigen.

Azure cloud opslag

Door uw documenten op te slaan in een Azure omgeving (Microsoft Cloud) zorgen we niet enkel voor een rol-gebaseerde toegang, maar tevens voor een volledig veilige opslag. De documenten kunnen, al dan niet bij digitalisatie, voorzien worden van meta-data. Wat organisatie en snel terugvinden mogelijk maakt. Nu Azure gekoppeld is aan OpenAI GPT-technologie is het zelfs mogelijk om de inhoud van uw documenten vindbaar en beschikbaar te maken in gegenereerde teksten, met bronvermelding.

Plotters, voor groot formaat afdrukken

Ook voor architecten, aannemers en andere bouwprofessionals in de bouw die kaarten en technische CAD-tekeningen moeten maken hebben wij oplossingen. Wij bieden diverse plotters aan, afgestemd op uw noden.

BINDMACHINES, PAPIERVERSNIPPERAARS...

Voor diverse kantooroplossingen zoals papierversnipperaars, snijmachines... kan u bij ons terecht. Ons team helpt u bij het maken van een keuze.