De veiligste en best te beheren pc's

HP & IT1: it takes two to tango!

IT1 is al jaar en dag HP Platinum partner met de hoogst behaalbare certificaties op zowel technisch als commercieel vlak.
Ze is sinds 2010 ook een gespecialiseerd leverancier voor lokale, regionale en sinds twee jaar ook federale overheden.

Naast hun prominent HP mobility gamma beschikt HP ook over een enorm uitgebreid portfolio aan vaste werkplekken, namelijk de desktops en de All-in-One computers.
Vaste werkplekken blijven in sommige gevallen noodzakelijk én een betere keuze voor gebruikers die willen inzetten op persoonlijke ergonomie, uitbreidbaarheid en meer power voor minder geld.
Op deze pagina laten we jullie kennis maken met zowel het Pro-, Elite- als Z-gamma van HP.

 

HP PRO GAMMA

Het HP Pro gamma is het instapgamma binnen de zakelijke desktops & vormt de perfecte keuze voor gebruikers & organsiaties die zoeken naar een combinatie van prestaties, uitbreidbaarheid en betaalbaarheid.
Binnen het Pro-gamma heb je de keuze tussen de 400- & 600-serie en voor een All-in-One heb je de ProOne reeks ter beschikking.
Al deze toestellen zijn via IT1 verkrijgbaar in een standaard- of een op maat configuratie aan de scherpste voorwaarden op de markt of via één van onze gewonnen raamovereenkomsten.

Uitgelicht: ProDesk 400

HP ELITE GAMMA

Het HP Elite gamma is het premium gamma binnen de zakelijke desktops en vormt de perfecte keuze voor gebruikers & organisaties die zoeken naar een combinatie van security, connectiviteit & high-end afwerking.

Ze beschikken over geavanceerde beveiligingsfuncties die bekende en onbekende cyberaanvallen detecteren en de pc beschermen en herstellen.
Binnen het Elite-gamma heb je de keuze tussen de 700- en 800-serie en voor een All-in-One heb je de EliteOne 800- & 1000-reeks ter beschikking.
Al deze toestellen zijn via IT1 verkrijgbaar in een standaard- of een op maat configuratie aan de scherpste voorwaarden op de markt of via één van onze gewonnen raamovereenkomsten.

Uitgelicht: EliteOne 800

Z BY HP GAMMA (Dossier Z)

Het Z by HP gamma is het workstation gamma binnen de zakelijke desktops en vormt de perfecte keuze voor gebruikers en organisaties die zoeken naar een combinatie van security, onevenaarbare reken- & grafische kracht & high-end afwerking. Ze zijn dus naast de meest veilige, ook de meest krachtige desktops ter wereld die gebouwd zijn voor de meest veeleisende softwareapplicaties.
Binnen het Z by HP gamma heb je de keuze tussen de Z1-, Z2, Z4-, Z6- en Z8-serie.
Al deze toestellen zijn via IT1 verkrijgbaar in een standaard- of een op maat configuratie aan de scherpste voorwaarden op de markt of via één van onze gewonnen raamovereenkomsten

Uitgelicht: HP Z2 Mini

IT1 Workplace-as-a-Service

WaaS dat? Een all-inclusive werkplek (hardware, software EN diensten) aan een vaste kost per maand per gebruiker!

IT-Leasing is intussen al goed ingeburgerd, maar wat als uw noden veranderen binnen de 2 of 3 jaar?

IT1 WaaS zorgt ervoor dat je ook binnen die periode kan schalen, uitbreiden EN vernieuwen!


Voordelen:

+ Vaste prijs per maand

+ Op maat van de gebruiker

+ Volledig ontzorgd

+ Optimale invulling van de IT-lifecycle