< Referentie overzicht

Bouwwerken Schockaert is gerust met Ricoh

Als vader en zoon hebben wij  al meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector. Als aannemer hebben wij een jarenlange ervaring in nieuwbouw en verbouwingswerken en is onze firma door de jaren heen gegroeid. Wij werken voornamelijk aan particuliere projecten, maar we hebben in ons klantenbestand eveneens grote bouwfirma’s en projectontwikkelaars.

Ervaring en kwaliteit

Onze belangrijkste drijfveer is het zoeken naar het evenwicht tussen prijs en kwaliteit, wat op zich resulteert in de tevredenheid van onze klanten. Om dit te kunnen realiseren combineren wij de jarenlange ervaring met de laatste nieuwe technieken.Met ons dynamisch en gedreven team slagen wij erin een goede samenwerking tussen architecten, klanten en leveranciers te behouden. 

De keuze voor IT1 als IT partner is dan ook een heel bewuste beslissing omdat zij ons al jaren heel degelijke toestellen en service aan een marktconforme prijs leveren.

Afdrukken blijft belangrijk

In een wereld waar alles meer en meer digitaal wordt, blijft in onze sector het afgedrukte document momenteel nog essentieel. Van werkbon tot planafdruk, er moet steeds snel en goed drukwerk afleverd worden.

IT1 bood een Ricoh all-in formule aan waarbij we tegen een vast maandelijks bedrag met zowel de toner, onderhoud als depannage dag na dag de beoogde afdrukervaring beleven! 

Bouwwerken Schockaert

Klant aan het woord

We printen voortaan zorgenvrij met voorspelbare kost en altijd beschikbare kwaliteit.
Tina Rosseels
Hoofd administratie

Sectoren waarin actief

Ondernemingen

Betrokken diensten

Document management