< Referentie overzicht

Du Caju Printing houdt oog op strategie

Klant centraal

Samen met de klant zoekt DUCAJU naar de meest efficiënte en mooiste vorm van verpakking in vouwkarton. Doorheen het hele productieproces staat u steeds centraal: van ontwerp, prepress, druk tot afwerking en levering. DUCAJU produceert voor zowel de food als de non-food sector en bewerkt zowel de klassieke kartonsoorten als de diepvriesbestendige, vetwerende, ovengeschikte en met folie gelaagde kwaliteiten.

Handen en gedachten vrij

Als IT-coordinator hoef ik me niet meer bezig te houden met de dagdagelijkse operationele zaken, door de ondersteuning van IT1 via hun ServicePlus overeenkomst maak ik me geen zorgen meer over interventies, noch extra kosten. Zo hou ik de handen en de gedachten vrij voor meer strategische zaken binnen onze onderneming.

Kritische toepassingen vragen proactiviteit

We zijn een productieomgeving die voor onze kritische toepassingen wekelijks nog extra onsite ondersteuning krijgt van een IT1-engineer. Een noodzaak in onze pro-actieve aanpak is ook de functionaliteit van de IT1 Onsite Manager als 24x7 monitoring & beheerstool.

Trouwe IT1 klant

Ducaju is al jaren een trouwe IT1-klant die mee geëvolueerd is met IT1 en de technologieën die vandaag de dag het verschil kunnen maken.

De toegevoegde waarde van IT1 zit hem in de brede kennis van IT infrastructuur en de applicaties die erbij horen, kennis die op zijn beurt op maat is van een kmo zoals de onze.

 

Du Caju printing NV

Klant aan het woord

Zo hou ik de handen en de gedachten vrij voor meer strategische zaken.
Kenny De Mulder
IT-coördinator

Sectoren waarin actief

Ondernemingen

Betrokken diensten

IT1 ServicePlus

IT1 Onsite Manager