< Referentie overzicht

Gemeente Keerbergen: remote werken via Awingu

IT1 als “Awinguru”.

De Gemeente Keerbergen dacht al een geruime tijd na over hoe ze een aantal van haar medewerkers, maar vooral het personeel van de sociale dienst, die vaak op huisbezoek gaan, toegang kon geven tot hun dossiers en hun applicaties zoals New Horizon, MS Office & Meeting.net. Omdat IT1 zich profileerde als “Awinguru” leek het ons de ideale moment om te kijken of hun IT1 Secure Access / Awingu de oplossing was die aansloot bij onze noden, vertelt Patrick (Systeembeheerder, Gemeente Keerbergen). Makkelijk, veilig en snel data én programma’s voor thuiswerkers ter beschikking te stellen via … een webpagina! Te goed om waar te zijn?

Puur Belgisch technologisch hoogstandje.

Een hands-on demo, gevolgd door een uitgebreide Proof-of-concept (POC) trok mezelf & bij uitbreiding de rest van de collega’s al snel over de streep om gebruik te maken van dit puur Belgisch technologisch hoogstandje. Dankzij Awingu kunnen onze medewerkers/gemeenteraadsleden vanop elk toestel, via eender welke browser, op een uiterst veilige manier & super éénvoudig werken vanop éénder welke locatie.

Van overal, echt waar!

Voor zijn VZW Warme gloed vertoeft Patrick vaak in Gambia & ook van daar kan er perfect gewerkt worden. De combinatie van het gebruiksgemak en de ingebouwde security van Awingu is ongeëvenaard. Ik ben blij dat we samen met IT1 meegegaan zijn in deze telewerken-oplossing, besluit Patrick.

Gemeente Keerbergen

Klant aan het woord

De combinatie van het gebruiksgemak en de ingebouwde security van Awingu is ongeëvenaard.
Patrick Geysels
Systeembeheerder

Sectoren waarin actief

Openbare besturen