< Referentie overzicht

Gemeentes Zelzate en Assenede rekenen op de expertise van IT1 voor de uitrol van Windows AutoPilot.

Gemeentes Zelzate en Assenede rekenen op de expertise van IT1 voor de uitrol van Windows Autopilot.

 

De Gemeentes Zelzate en Assenede zochten naar een oplossing om de IT-dienst te ontlasten van het traditionele, handmatige en tijdrovende installatie- en configuratieproces van endpoints zoals bv. laptops. Ze vonden in Windows Autopilot en IT1 de ideale oplossing en partner om dit proces via de cloud volledig te automatiseren en dus drastisch te vereenvoudigen en te versnellen. Dit alles naadloos geïntegreerd met Microsoft Intune en Azure Active Directory.


Zero-touch implementatie

Windows Autopilot maakt het voor de Gemeentes Zelzate en Assenede mogelijk om nieuw aangekochte apparaten te configureren zonder enige tussenkomst van hun IT-personeel. Het apparaat wordt automatisch gekoppeld aan de organisatie en krijgt de vereiste beleidsregels, instellingen en toepassingen toegewezen, zoals bv. de IT1 OnSite Manager Monitoring tool.

Out-of-the box ervaring

Met Autopilot kunnen de eindgebruikers van de Gemeentes Zelzate en Assenede hun nieuwe apparaat eenvoudig uitpakken en inschakelen. Het apparaat detecteert automatisch de juiste configuratie-instellingen op basis van de toegewezen profielen en begint met het downloaden en installeren van de benodigde apps en updates.

IT1 training

Via onze eigen IT1 Intune trainer kreeg de ICT-diensten van de Gemeentes Zelzate en Assenede de nodige handvaten en tips en tricks die ze nodig hebben om ten volle gebruik te maken van deze oplossingen én ze kregen ook alle nodige info om ze eenvoudig te kunnen beheren.

Tijd voor belangrijke projecten

“Dankzij deze oplossing, die door de expertise van IT1 snel werd geïmplementeerd en helder werd uitgelegd, besparen we nu massa’s tijd op onze ICT-dienst. Deze kostbare tijd kunnen we nu spenderen aan belangrijke projecten om de digitale transformatie die we doormaken binnen de Gemeentes verder te faciliteren.”, aldus Christophe Mosselmans (ICT-coördinator, Gemeente Zelzate/Assenede).

 

Gemeente Zelzate & Gemeente Assenede

Klant aan het woord

Dankzij deze oplossing, die door de expertise van IT1 snel werd geïmplementeerd en helder werd uitgelegd, besparen we nu massa’s tijd op onze ICT-dienst. Deze kostbare tijd kunnen we nu spenderen aan belangrijke projecten om de digitale transformatie die we doormaken binnen de Gemeentes verder te faciliteren.
Christophe Mosselmans
ICT-coördinator Gemeente Zelzate/Assenede

Sectoren waarin actief

Openbare besturen