< Referentie overzicht

Insites Consulting kiest IT1 als Microsoft CSP en HP, HPE infrastructuurpartner

Vanaf de start van InSites Consulting in 1997 tot vandaag is er maar één constante geweest: ze verleggen voortdurend de grenzen van marketingonderzoek. Met een team van bijna 500 academische visionairs, gepassioneerde marketeers en onderzoeksinnovators stellen ze mensen in staat om de toekomst van merken te creëren. Innovatie is hun levensbloed en hield ze voor op de innovatiecurve. Ze zijn er trots op dat ze voor meer dan een derde van 's werelds beste wereldwijde merken werken en zijn door de branche toegejuicht met meer dan 25 internationale prijzen. Als een van de top 10 van meest innovatieve marketingonderzoeksbureaus ter wereld (GRIT) helpen ze hun klanten contact te leggen met consumenten over de hele wereld.

Ondertussen heeft InSites werknemers in 17 kantoren verspreid over 5 continenten.

Microsoft licenties

Gunter Van de Velde, IT & Security manager vertelt: "Door de selfservice portal van IT1 kunnen we zelf eenvoudig onze Microsoft licenties beheren maar hebben we tegelijk het gemak van maandelijkse facturering ipv de klassieke credit card afrekening van Microsoft."

"InSites heeft een aantal bedrijven overgenomen en door de centralisatie van alle bestaande  Microsoft 365 abonnementen naar één abonnement bij IT1 hebben we bijkomend door het grotere volume ook nog eens een mooie korting kunnen verkrijgen, ook voor Microsoft Azure workload." 

HP én HPE infrastructuur

"Als HP én HPE Platinum partner worden wij door IT1 steeds goed bediend met presalesadvies, scherpe prijzen en daadkracht als het er echt op aan komt!", getuigt Gunter.

InSites kiest resoluut voor het HP premium gamma omdat de verwachtingen van de mobiele werkplekken heel groot zijn!

Insites Consulting

Klant aan het woord

Het IT1 selfserviceportal biedt eenvoud, controle, gemak én lagere prijzen.
Gunter Van de Velde
IT & Security Manager

Sectoren waarin actief

Ondernemingen