< Referentie overzicht

Gemeente Haaltert kiest IT1 om snel en efficiënt te kunnen voorzien in tijdelijke nood aan extra hardware

De "huur-wanneer-nodig"-oplossing stelt ons in staat om binnen een week tijdelijk 20 extra pc's te verkrijgen. Dit is ideaal voor situaties waarbij er plotseling een grotere vraag is naar hardware, zoals bij het afnemen van examens bij grote groepen sollicitanten.

De systemen die ze bij IT1 leveren zijn onmiddellijk inzetbaar en worden precies op het juiste moment geleverd en opgehaald. Hierdoor hoeven we ons geen zorgen te maken over het onderhoud of de opberg van de systemen wanneer ze niet in gebruik zijn.
Bovendien hoeven we geen grote eigen investeringen te doen, waardoor we flexibel kunnen blijven werken en snel kunnen inspelen op veranderende situaties.

Deze oplossing is niet alleen handig voor tijdelijke nood, maar is ook een ideale oplossing in een tijd waarin levertijden vaak sterk kunnen oplopen. Dit maakt deze dienstverlening tot de oplossing bij uitstek voor bedrijven en organisaties die snel willen kunnen inspelen op veranderende situaties.

Gemeente Haaltert

Klant aan het woord

In samenwerking met IT1 kan je er zeker van zijn dat je altijd beschikt over de juiste hardware, op het juiste moment, zonder grote eigen investeringen.
ICT
Dienst Informatica

Sectoren waarin actief

Openbare besturen