< Referentie overzicht

Minor-Ndako's stabiele omgeving in tijden van crisis

Minor-Ndako biedt aangepaste zorg en begeleiding voor kinderen, jongeren en hun context in een problematische situatie. We richten ons tot kinderen uit alle windstreken en in het bijzonder tot de meest kwetsbare. We stellen participatie voorop en proberen maatschappelijke inclusie te realiseren. Met vasthoudend engagement blijven we zoeken naar een duurzame oplossing voor ieder van hen. Minor-Ndako is erkend door de Vlaamse Gemeenschap in het kader van de Integrale Jeugdhulp.

Stabiele omgeving met krap budget

Als sociale non-profit organisatie dienen we heel bewust en gericht met het beschikbaar budget om te springen terwijl de nood om degelijke en veilige ICT omgeving meer dan ooit aanwezig is. Het is in tijden van crisis dat de stabiliteit van zowel de infrastructuur als de het servicekader worden beproefd!

IT1 biedt dankzij hun HP partnership mobiele en vaste werkplekken aan tegen heel scherpe prijzen. Ze vullen het aanbod van nieuwe toestellen naadloos aan met zogenaamde "circulaire werkplekken" die in tijden van schaarste soelaas bieden maar ook meteen hun steentje bijdragen aan het milieu én ons beschikbaar budget.

Eigen IT team in tandem met IT1

We beschikken bij Minor-Ndako over een 2-koppig intern IT-team die de dagdagelijkse ondersteuning van onze 100+ medewerkers en werkplekken voor zijn rekening neemt. Ze worden hierbij technologisch ondersteund door het IT1 Onsite Manager platform voor het beheer (onderhoud, beveiliging, hulp-op-afstand) van onze werkplekken. Waar nodig kunnen ze terugvallen op de IT1 helpdesk & serviceteam van onsite engineers. Het online documentatieplatform (IT1 Fingerprint) is ondertussen een onmisbare (gratis) tool geworden om via structuur (procedures, wachtwoordbeheer, schema's) deze tandem gesmeerd te laten lopen!

Vlotte communicatie  

Als communicatieplatform raadt IT1 ons Microsoft Teams aan omdat het een uiterst efficiënt en budgetvriendelijk communicatieplatform is, gegeven de verschillende locaties waarover onze medewerkers verspreid zitten.  

 

 

Minor-Ndako

Klant aan het woord

Ik heb de voorbije week meer dan eens de IT-goden bedankt dat we op dit moment genoeg laptops en een stabiele omgeving hebben om in te werken en met Teams kunnen werken. Een dikke merci aan het team!
David Lowyck
Directeur

Sectoren waarin actief

Non-profit