< Referentie overzicht

Siemens blikt tevreden terug op een geslaagde huuropdracht

Voor de jaarlijkse Indumation-beurs in Kortrijk, waar we onze nieuwste innovaties presenteren, hadden we behoefte aan tijdelijk ICT-materiaal. In dit opzicht deden we een beroep op de diensten van IT1. Hun professionele aanpak, kwaliteitsproducten en snelle reactietijd hebben ervoor gezorgd dat we ons geen enkele zorg hoefden te maken. We konden ons volledig concentreren op het succesvol presenteren van onze baanbrekende technologieën.

1. Geleverde Goederen:

IT1 heeft ons voorzien van een breed scala aan apparatuur, waaronder laptops van verschillende specificaties. Zowel krachtige machines met een i9-processor als standaard administratieve toestellen waren direct beschikbaar. Deze toestellen waren van uitstekende kwaliteit en konden onmiddellijk in gebruik worden genomen.
De toebehoren, zoals kabels, muizen en antidiefstalsloten, zijn van hoge kwaliteit en hebben onze dagelijkse werkzaamheden vereenvoudigd.

2. Opstelling en Afbraak:

IT1 heeft niet alleen goederen geleverd, maar ook gezorgd voor de opstelling en afbraak van de apparatuur. Hun technici werkten nauw samen met ons team om ervoor te zorgen dat alles correct was geïnstalleerd. De naadloze integratie van de systemen heeft onze workflow niet verstoord en heeft ons in staat gesteld om snel aan de slag te gaan.

3. Service en Aanpassingen van Offertes:

Flexibiliteit en Klantgerichtheid is wat IT1 echt onderscheidt! Ze hebben snel gereageerd op onze verzoeken en hebben zich flexibel opgesteld bij het aanpassen van offertes. Dit heeft ons geholpen om binnen ons budget te blijven en tegelijkertijd de beste oplossingen te krijgen.

4. Reactietijd:

Snel en Efficiënt In een snel veranderende zakelijke omgeving is tijd van essentieel belang. IT1 heeft ons nooit in de steek gelaten als het gaat om reactietijd. Of het nu gaat om technische ondersteuning of het oplossen van problemen, ze staan altijd paraat om ons te helpen.

Samenvattend wil ik IT1 bedanken voor hun professionaliteit en uitstekende service. We kijken ernaar uit om onze samenwerking volgend jaar voort te zetten!

Siemens

Klant aan het woord

Hun professionele aanpak, kwaliteitsproducten en snelle reactietijd hebben ervoor gezorgd dat we ons geen enkele zorg hoefden te maken
Marie-Isabelle de Lobkowicz
Marketing Communication Advisor

Sectoren waarin actief

Ondernemingen