< Referentie overzicht

Nick: Trots dat ik deel mag uitmaken van dit team

Ik kan met oprechte fierheid zeggen dat ik deel uitmaak van het IT1-team!

Een bedrijf dat professionaliteit, ervaring en continuïteit uitstraalt. Daar was ik naar op zoek en dat heb ik 3 jaar geleden ook gevonden.

Voor mij persoonlijk is IT1 veel meer dan dit. Zo is het een organisatie dat alles op alles zet om zijn werknemers gelukkig te maken en keer op keer weet te verbazen.
Gaande van de nodige ondersteuning en opleiding waar nodig, tot het volledig inrichten van een buitenwerkplek zodat het vakantiegevoel nooit ver weg is! En dit alles op vraag van de collega’s.

De “fun-factor” is zeker een belangrijk aspect voor mij op de werkvloer.  

Maar even belangrijk voor mij is mijn gezin en de work-life balance. Dankzij de flexibiliteit, vertrouwen en technische voorzieningen van het management kreeg ik de kans om van thuis uit te werken. Dit is gezien de huidige COVID19 pandemie een niet overbodige luxe geweest. Maar daarnaast kon en kan ik op deze manier nog meer genieten van onze pasgeboren zoon.  

Ik zei tijdens mijn sollicitatie dat wanneer ik een bedrijf gevonden heb waar ik me thuis voel ik hier zal blijven werken tot mijn pensioen. Wel, ik denk dat IT1 zo een bedrijf is!

Nick

Werknemer aan het woord

Trots dat ik deel mag uitmaken van dit team
Nick
Internal sales consultant

Betrokken diensten

Als werkgever