< Referentie overzicht

Zero Emission Solutions kiest voor IT1

Zero Emission Solutions kiest voor IT1

Kwaliteit hoog in het vaandel dragen

Zero Emission Solutions is een studie- en consultancybureau dat gespecialiseerd is in hernieuwbare en duurzame energie, voornamelijk in Vlaanderen. Samen met hun klanten streven ze naar CO2 neutraliteit.

Het bedrijf vond IT1 omdat ze op zoek waren naar een partij die voldeed aan hun strenge kwaliteitseisen, die ze ook willen uitstralen naar hun klanten.

 

Microsoft Teams als het ultieme samenwerkingsplatform

IT1 zorgde voor een optimalisatie van zowel de interne als externe samenwerking en communicatie en trok hierbij resoluut de kaart van Microsoft Teams. "De enorm gebruiksvriendelijke video-conferencing van Microsoft Teams is voor ons een echte zegen gebleken tijdens de hele COVID-19 heisa en bijhorend thuiswerk", vertelt Sofie Eeckhout (zaakvoerster, Zero Emission Solutions).

 

IT1 treedt op als "Single-Point-Of-Contact" (SPOC)

IT1 komt in elk project naar voor als eindverantwoordelijke en verstopt zich niet achter 3de partijen. De communicatie met onze vorige leverancier werd snel overgenomen en alles werd in het werk gesteld om een vlotte overgang te verzekeren met zo weinig mogelijk hinder voor de dagdagelijkse werking.

 

Van A tot Z, geen half werk

Eens alles was overgedragen werd een kostenefficiënte oplossing voorgesteld en vlot doorgevoerd om aan al onze noden te voldoen. Ook de nodige opleidingen werden voorzien om een efficiënt gebruik te garanderen.

"Vooral het proactief handelen werd geapprecieerd omdat ik er zelf niet altijd de nodige tijd kan voor vrijmaken. De IT1-medewerkers namen initiatief en werkten alles vlot af", vertelt Sofie Eeckhout (zaakvoerster, Zero Emission Solutions).

Zero Emission Solutions

Klant aan het woord

"Vooral het proactief handelen werd geapprecieerd omdat ik er zelf niet altijd de nodige tijd kan voor vrijmaken. De IT1-medewerkers namen initiatief en werkten alles vlot af"
Sofie Eeckhout
Zaakvoerster

Sectoren waarin actief

Ondernemingen