IT1 neemt de B2B ICT-infrastructuur activiteiten van BEECOM over en zorgt hiermee voor een verdere groei van haar infrastructuurdivisie.

Dendermonde, 1 februari 2024

ICT-leverancier IT1, met vestigingen in Dendermonde, Gentbrugge, Grimbergen en Berchem neemt de B2B ICT infrastructuur activiteiten ("Beecom Solutions") over van BEECOM (Buggenhout & Sint-Niklaas).

"Een logische stap in de steeds groter wordende en consoliderende ICT-markt”, verklaart Mario Van de Voorde, oprichter en CEO.

30 jaar ervaring

BEECOM staat sinds 1994 in voor de ICT ontzorging van KMO klanten vanuit hun zetel in Buggenhout en kantoor in Sint-Niklaas. Door deze overname zal BEECOM zich vanaf heden enkel nog focussen op haar nieuwe merk “XELOR: IT Consultancy, project & team staffing”. Op deze manier zorgt IT1 voor continuïteit in de dienstverlening van de overgenomen klantenportefeuille. De klanten bevinden zich in verschillende verticale marktsegmenten en zijn vooral gesitueerd in het Waasland.

Gemeenschappelijke waarden

“BEECOMs waarden, ondernemend, gedreven, standvastig en correct, vonden we ook terug bij IT1”, zegt COO David Verhulst, waardoor we dan ook met het volste vertrouwen onze klanten kunnen overdragen.
Daarnaast zorgt IT1 met haar uitgebreide team aan specialisten voor de mogelijkheid om onze klanten verder te helpen in hun digitale transformatie.

vlnr (Joeri D'hont - David Verhulst - Mario Van de Voorde - Kristof Van Lysebetten)Foto (vlnr): Joeri D’hont (IT1), David Verhulst (Beecom), Mario Van de Voorde (IT1), Kristof Van Lysebetten (IT1)

Meer informatie: www.IT1.be | www.BEECOM.be

Perscontact IT1: Mario Van de Voorde – (052)20 20 60 – management@IT1.be
Perscontact BEECOM: David Verhulst – (052)25 95 40 – david@xelor.be

Download het persbericht hier.
Raadpleeg de vaakgestelde vragen hier.