Geen tijd, zeker van uw IT systeem? GRATIS audit twv 1500 euro tot 30 juni en een pak andere voordelen!

 

Ga tot 30 juni in op ons tijdelijk aanbod voor een GRATIS infrastructuur en security audit twv 1500 euro! Je houdt er een gedetailleerd rapport met risicoanalyse en concrete werkpunten aan over dat je zonder enige verplichting noch kost in klare taal toegelicht krijgt tijdens een post-audit bespreking. Komen er geen concrete werkpunten uit dan heb je meteen een bevestiging van jouw keuze aangeleverd gekregen door een 3de partij!

Wacht dus niet langer, en boek dan hier een kort online overlegmoment in waarin wij jou in detail uitleggen wat je van IT1 en dit concrete aanbod mag verwachten. Dit duurt max. 30 minuutjes maar zal jou gegarandeerd een veelvoud aan tijd én kopzorgen besparen!

 

Je krijgt antwoorden op de volgende vragen, en … veel meer

 • Wat zijn de kernparameters van de omgeving?
 • Is jouw IT systeem voldoende beveiligd tegen hackers, virussen en aanvallen ben binnenuit?
 • Wat zijn de huidige risico's en in welke volgorde kunnen en dienen ze worden aangepakt?
 • Biedt het IT systeem voldoende veerkracht tegen de uitval (bvb individuele componenten)?
 • Zijn back-ups degelijk opgezet zodat ze je zekerheid geven om snel weer up & running te zijn?
 • Ben je voldoende op de hoogte over de conditie van het IT systeem (dreigend uitval, overbelasting,…)?
 • Werkt het IT systeem aan het volledig potentieel? (de meeste systemen die we checken doen dat niet)
 • Welke cloudservices kunnen goedkopere en meer efficiënte alternatieven zijn?

 

Je zal deze audit geweldig nuttig vinden of we zenden je 2 cinematickets om de verloren tijd te compenseren.

Dit is overduidelijk een uitzonderlijk aanbod dat je nog nooit voorheen gezien hebt bij andere IT bedrijven. Maar ik ben er steevast van overtuigd dat we jou waardevol advies zullen leveren dat ik er geen enkel probleem mee hebt je deze garantie te bieden. Er zijn namelijk drie mogelijke scenario's nadat we de audit hebben besproken

 1. Je vindt het rapport geweldig en je wenst de aanbevelingen zelf uit te voeren. In dit geval wens ik je veel succes en vraag om contact te houden om me te laten weten hoe alles verder verloopt.
 2. Je vindt het rapport geweldig en je wordt IT1 klant zodat we jou onmiddellijk kunnen helpen implementeren. In dit geval kan je er vanop aan dat we schitterend werk zullen leveren: dat beloof ik!
 3. Of… in het onwaarschijnlijke en tot-op-heden-nog-niet voorgekomen geval dat je met het gevoel achterblijft dat dit puur tijdverlies was, ontvang je onmiddellijk 2 cinematickets zonder enige verdere verplichtingen of voorwaarden. Je hebt niet veel tijd, en ik respecteer de tijd die je wil vrijmaken hiervoor.

 

Waarom doen wij dit gratis?

Er is één simpele reden. Dit is namelijk de snelste en makkelijkste manier om onze toegevoegde waarde te bewijzen zonder enig risico voor jou. Eerlijk gezegd: dit is de manier hoe wij de tevreden IT1 klanten verwerven die je terug kan vinden op onze website.

De enige beperking is dat we niet iedereen kunnen helpen omdat we een strikte (maar faire) set van criteria hebben waaraan je dient te voldoen voor we verder gaan:

 • Je hebt op zijn minst 1 (virtuele) server, 10 werkplekken
  Mocht je minder dan 1 server en 10 werkplekken groot of een start-up zijn, helpen we je graag verder via een ander proces. Laat het mij weten en ik help je verder.
 • Er is geen opgetekend of lopend totaalproject
  Een audit net vóór een grote verandering heeft weinig zin.
  Denk zeker aan IT1 mocht er nood en/of tijd zijn om een (alternatief) infrastructuur projectvoorstel uit te werken! Van zodra het project afgerond is en de normale gang van zaken gestart is, mag je gerust een auditaanvraag indienen.
 • Tijdens de bespreking van de auditresultaten is minstens 1 managementprofiel aanwezig
  Gegeven de aard van het advies dat we jou geven, is de aanwezigheid van het management(team) of minstens een leidinggevende vereist. Geen nood: we passen onze communicatie aan (we spreken geen "Techies").
 • Je staat open voor verandering en bent bereid te luisteren
  Start de oefening met een positieve ingesteldheid om echt met ons in dialoog te gaan. Indien je niet minstens overweegt om een samenwerking met IT1 aan te gaan, kunnen we jou niet helpen.

 

1,2,3 start!

Als je voldoet aan de bovenstaande criteria, gaan we als volgt van start

Stap 1 
Ga naar onderstaande website om onze vragenlijst in te vullen. Maak je vooral geen zorgen als je iets niet weet: vul dan in: "ik weet het niet".

Stap 2
Boek de afspraak in met onze expert auditeur. Deze interventie van maximaal 120 minuten wordt vanop afstand uitgevoerd tijdens een opgenomen sessie waarbij tijdelijke administratortoegang vereist is. Je hebt ten allen tijde inzicht en toezicht op de genomen acties. De audit is niet invasief en belast het systeem minimaal (reeds tientallen klanten gingen je voor).

Stap 3
Na deze initiële sessie bereiden wij een rapport van onze bevindingen inzake zwakheden in back-up en beveiliging. Maar hier stopt het niet: we leveren ook concrete aanbevelingen aan over hoe de problemen aan te pakken en snel optimalisaties door te voeren. Geloof me, deze meeting zal een echte "eye-opener" zijn voor jou!

Als je meteen onze toegevoegde waarde inziet en een verdere samenwerking met IT1 wenst op te starten, geweldig! We praten hier dan verder over door na de audit. En mocht je geen IT1 klant wensen te worden, is dit ook OK voor ons! Trouwens, we hebben nog nooit iemand gehad die met het gevoel achterbleef dat deze oefening verloren tijd was: NOOIT! Dat is net waarom we dit aanbod doen: IT1 levert toegevoegde waarde!

 

OPGELET: dit aanbod is tijdelijk!

Deze uitzonderlijke opportuniteit is beperkt omwille van het maatwerk en de tijd die onze expert nodig heeft om de audit uit te voeren. Daarom kunnen we dit enkel doen voor een handvol organisaties.

Dus, tenzij je echt 100% tevreden bent met de IT support die je vandaag ontvangt en je bent absoluut zeker dat jouw netwerk veilig is, degelijk wordt geback-upt en optimaal functioneert, waarom zou je dit aanbod geen kans geven?

Dit aanbod twv 1500 euro is dus heel tijdelijk, dus start vandaag nog met de eerste stap.