EEN ICT AUDIT LEVERT EEN PAK VOORDELEN!

Jouw IT omgeving werkt, en wellicht naar behoren,... maar is alles wel voldoende gedocumenteerd en ingericht volgens de anno 2023 standaarden inzake beveiliging en mogelijkheden?

Je houdt er een gedetailleerd rapport met risicoanalyse en concrete werkpunten aan over dat je zonder enige verplichting noch kost in klare taal toegelicht krijgt tijdens een post-audit bespreking. Komen er geen concrete werkpunten uit dan heb je meteen een bevestiging van jouw keuze aangeleverd gekregen door een 3de partij!

Wacht dus niet langer, en boek dan hier een kort online overlegmoment in waarin wij jou in detail uitleggen wat je van IT1 en dit concrete aanbod mag verwachten. Dit duurt max. 30 minuutjes maar zal jou gegarandeerd een veelvoud aan tijd én kopzorgen besparen!

Je krijgt antwoorden op de volgende vragen, en … veel meer

 • Wat zijn de kernparameters van de omgeving?
 • Is jouw IT systeem voldoende beveiligd tegen hackers, virussen en aanvallen ben binnenuit?
 • Wat zijn de huidige risico's en in welke volgorde kunnen en dienen ze worden aangepakt?
 • Biedt het IT systeem voldoende veerkracht tegen de uitval (bvb individuele componenten)?
 • Zijn back-ups degelijk opgezet zodat ze je zekerheid geven om snel weer up & running te zijn?
 • Ben je voldoende op de hoogte over de conditie van het IT systeem (dreigend uitval, overbelasting,…)?
 • Werkt het IT systeem aan het volledig potentieel? (de meeste systemen die we checken doen dat niet)
 • Welke cloudservices kunnen goedkopere en meer efficiënte alternatieven zijn?

Waarom deze actie?

Er is één simpele reden. Dit is namelijk de snelste en makkelijkste manier om onze toegevoegde waarde te bewijzen zonder enig risico voor jou. Eerlijk gezegd: dit is de manier hoe wij de tevreden IT1 klanten verwerven.

De enige beperking is dat we niet iedereen kunnen helpen omdat we een strikte (maar faire) set van criteria hebben waaraan je dient te voldoen voor we verder gaan:

 • Je hebt op zijn minst 5 werkplekken 
 • Je ziet ICT minstens als een essentieel werkmiddel dat jouw onderneming een competitief voordeel oplevert, en niet louter een kost.
 • Tijdens de bespreking van de auditresultaten is minstens 1 managementprofiel aanwezig
  Gegeven de aard van het advies dat we jou geven, is de aanwezigheid van het management(team) of minstens een leidinggevende vereist. Geen nood: we passen onze communicatie aan (we spreken geen "Techies").
 • Je staat open voor verandering en bent bereid te luisteren
  Start de oefening met een positieve ingesteldheid om echt met ons in dialoog te gaan. Indien je niet minstens overweegt om een samenwerking met IT1 aan te gaan, kunnen we jou niet helpen.

1,2 start!

Als je voldoet aan de bovenstaande criteria, gaan we als volgt van start

Stap 1
Boek de afspraak in met onze expert auditeur. Deze interventie kan vanop afstand (tijdens een opgenomen sessie) of ter plaatse worden uitgevoerd waarbij tijdelijke administratortoegang vereist is. Je hebt ten allen tijde inzicht en toezicht op de genomen acties. De audit is niet invasief en belast het systeem minimaal (reeds tientallen klanten gingen je voor). We nemen hiervoor ook een vragenlijst bij de hand om alle nodige informatie te verzamelen. Start vandaag nog met deze eerste stap.

Stap 2
Na deze initiële sessie bereiden wij een rapport van onze bevindingen inzake zwakheden in back-up en beveiliging. Maar hier stopt het niet: we leveren ook concrete aanbevelingen aan over hoe de problemen aan te pakken en snel optimalisaties door te voeren. Geloof me, deze meeting zal een echte "eye-opener" zijn voor jou!

Als je meteen onze toegevoegde waarde inziet en een verdere uitwerking wenst op te starten, praten we er meteen verder over door na de audit. En mocht je geen concrete verder stappen wensen te zetten, is dit ook OK voor ons! Trouwens, we hebben nog nooit iemand gehad die met het gevoel achterbleef dat deze oefening verloren tijd was: NOOIT! Dat is net waarom we dit aanbod doen: IT1 levert toegevoegde waarde!

 

OPGELET: combinatieaanbod!

Tekende je minder dan 6 maand geleden al in op een IT1 Audit Light dan geniet je van 50% korting op deze audit!