Onze opleidingen van het voorjaar 2024

Haal het maximum uit tools zoals ChatGPT, Google Gemini...
Ervaar hands-on hoe je tools zoals ChatGPT, Google Gemini gebruikt om tekst, beeld, muziek, ideeën, business modellen, advies... genereert.
Voor deze opleiding is geen specifieke voorkennis vereist. Het aantal plaatsen is wel beperkt om maximale interactie te garanderen.
Klik hier voor meer informatie over de opleiding 'Haal het maximum uit ChatGPT, CoPilot en Google Gemini

Cybersecurity voor eenmanszaken en micro-ondernemingen
Leer hoe je veilig online werkt met onze interactieve workshop speciaal voor eenmanszaken en micro-ondernemingen. Herken cybersecurity risico's, pas direct beveiligingsmaatregelen toe en stel een crisisplan op. De opleiding is volledig op maat van zelfstandigen en freelancers.
Er is geen specifieke voorkennis vereist voor deze opleiding. De lesgever, Nico Cool, is een ervaren cybersecurity expert.
Klik hier voor meer informatie over de opleiding 'Cybersecurity voor eenmanszaken en micro-ondernemingen'

Helpdesk skills voor lokale overheden
Deze training geeft een, nieuwe of zelfs ervaren, helpdeskmedewerker de nodige handvaten om een helpdesk functie bij een lokale overheid goed uit te voeren. Op een heel praktische manier, met alle ruimte voor vragen, brengt een ervaren trainer de cursisten de nodige technische competenties bij.  We bespreken onder andere: basis netwerken, basis systeembeheer, basic troubleshooting skills.
Deze opleiding werd uitgewerkt in samenwerking met IT-afdelingen bij lokale overheden en de IT1 infrastructuur helpdesk specialisten.
Klik hier voor meer informatie over de opleiding 'Helpdesk skills voor lokale overheden'

Communiceren en projectmanagement in MS Teams
Beheer projecten efficiënt met Microsoft Teams! Ontdek hoe je planningen opstelt, taken beheert en effectief communiceert, zowel intern als extern. Deze opleiding geeft je alle praktische kennis om Teams als projectmanagementtool te gebruiken, ongeacht je huidige ervaring.
Klik hier voor meer informatie over de MSTeams opleiding

Leer de statistieken van je site en sociale media echt begrijpen
Duik diep in data van jouw website en sociale media!
Ontdek alle interessante info uit tools zoals Google Analytics en Google Ads, Instagram & Facebook stats, Matomo,... Optimaliseer met de opgedane kennis je website, sociale media en ad campagnes. Geen voorkennis nodig, perfect voor marketeers die hun impact willen vergroten.
Klik hier voor meer informatie over de opleiding

Zoekmachine optimalisatie voor lokale overheden
Versterk de pagina's van de site van jouw lokale overheid met onze
SEO-opleiding. Zet een doelgerichte strategie voor meer bezoek via de zoekrobots op. Leer hoe je een zoekterm analyse uitvoert en wat de aanpak is om de inhoud van pagina te optimaliseren. Voor deze opleiding is geen specifieke voorkennis vereist.
Klik hier voor meer informatie over de opleiding SEO voor lokale overheden

 

Schrijf je ook in voor onze gratis webinars

Mijngroeiplan.be, talentontwikkeling en opleidingsplannen
Bij IT1 gebruiken we Mijngroeiplan.be al enkele maanden, en ondertussen heeft de toepassing bewezen een krachtige assistent te zijn, niet alleen voor competentiemanagement, maar ook voor het opstellen en beheren van opleidingsplannen en certificaten. Bovendien omvat het een werkdrukbarometer om het welzijn van de collega's op te volgen.
Op 17/5 om 9u organiseren we een gratis webinar waarin we 'Mijngroeiplan.be' uitgebreid presenteren. We delen ook onze inzichten en praktische tips over talentontwikkeling.
Klik hier om in te schrijven en voor meer informatie

Introductie tot Copilot voor MS365
Op 5/6 organiseert IT1, in samenwerking met Ingram Micro en Microsoft, een gratis webinar over werken met Copilot voor MS365. Of je nu nieuw bent bij MS365 of op zoek bent naar manieren om je productiviteit te verhogen, deze sessie geeft inzichten en praktische tips om Copilot in te zetten binnen je onderneming of lokale overheid.
Klik hier voor meer informatie of om in te schrijven voor het gratis webinar over Copilot

Leer de voordelen van Microsoft Business Premium kennen
MS365 Business Premium biedt een breed scala aan geavanceerde tools en oplossingen voor bedrijven en lokale overheden om de veiligheid van gegevens te waarborgen en de productiviteit van medewerkers te verhogen.
Leer de voordelen van MS365 Business Premium kennen tijdens ons gratis webinar op vrijdag 21/6 van 13u tot 14u.
Klik hier voor meer informatie over het gratis MS Business Premium webinar